PAJERO - wolne tłumaczenie
Moderator: Kosiarz
PAJERO - wolne tłumaczenie
witam w tym dziale
Mam pytanie, poniewaz szwagier bedacy w stanach powiedzial mi ze w slangu ktoregos kraju ameryki poludniowej to oznacza brzydkie slowo.
wiecie cos na ten temat ?
Mam pytanie, poniewaz szwagier bedacy w stanach powiedzial mi ze w slangu ktoregos kraju ameryki poludniowej to oznacza brzydkie slowo.
Re: PAJERO - wolne tłumaczenie
z tego co pamiętam to Pajero=frędzel, ale brzydziejredzik pisze:witam w tym dziale

Re: PAJERO - wolne tłumaczenie
Ja słyszałem że Pajero to "onanista"powa pisze:z tego co pamiętam to Pajero=frędzel, ale brzydziejlub też samogwałt, jak to kler zwie
i dlatego na rynkach, gdzie jest dużo po hiszpańsku Pajero występuje pod nazwą Montero.

------------
Jarek po trupach do celu ...
Jarek po trupach do celu ...
- luceklucky
-
- Kontaktowanie:
Pajero=Fiut
W żargonie języka hiszpańskiego : pajero znaczy dosłownie Fiut
Stąd nazwa montero na te rynki.
Pozdrawiam was wszystkich (nie zakończe słowami Papy z Watykanu , bo się obrazicie, pomimo moich szczerych intencji.
A zresztą, czy to ważne?, grunt , że auto jest super!
Stąd nazwa montero na te rynki.
Pozdrawiam was wszystkich (nie zakończe słowami Papy z Watykanu , bo się obrazicie, pomimo moich szczerych intencji.
A zresztą, czy to ważne?, grunt , że auto jest super!
Ostatnio zmieniony sob paź 13, 2007 4:00 pm przez 32MU, łącznie zmieniany 2 razy.
gg 12380650