Poszukuję L200 - kilka pytań do znawców

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
RoBuR-WRO

Poszukuję L200 - kilka pytań do znawców

Post autor: RoBuR-WRO » sob paź 13, 2007 2:11 pm

Witam wszystkich,
noszę się z zamiarem zakupu L200, szukam sobie, podglądam gdzie się da. Jako że obecnie pomykam XJ - to za wielkiego pojęcia o L200 nie mam. Prosiłbym o kilka pomocnych rad przed zakupem abym później nie kwękał.
Ogólnie poszukuję auta gdzieś do 50 tyś. (najlepiej faktura VAT, zarejestrowany na ciężarowy), rocznik powyżej 2001 z silnikiem 116KM, 4 drzwiowy i najlepiej z zabudową paki :lol:
Auto tak jak mój obecny XJ będzie zaglądać w teren ale raczej nie przeprawówka :D
Ponieważ nie miałem styczności z L200 jak również z ropniaczkami prosiłbym o rady i ewentualne uwagi, na co patrzeć przy zakupie, jakie są najczęstrze awarie itp. itd. i co Wam się jeszcze wymyśli.
Dzięki
RoBuR z Wrocka
-----------------------
Cherokee 4.0 / 97 CZARNA MAMBA - HANKOOKI MT / COOPERY
GSM 694 229 575

Awatar użytkownika
Don Corleone
Kontaktowanie:

Re: Poszukuję L200 - kilka pytań do znawców

Post autor: Don Corleone » czw mar 18, 2010 11:07 am

RoBuR-WRO pisze:Witam wszystkich,
noszę się z zamiarem zakupu L200, szukam sobie, podglądam gdzie się da. Jako że obecnie pomykam XJ - to za wielkiego pojęcia o L200 nie mam. Prosiłbym o kilka pomocnych rad przed zakupem abym później nie kwękał.
Ogólnie poszukuję auta gdzieś do 50 tyś. (najlepiej faktura VAT, zarejestrowany na ciężarowy), rocznik powyżej 2001 z silnikiem 116KM, 4 drzwiowy i najlepiej z zabudową paki :lol:
Auto tak jak mój obecny XJ będzie zaglądać w teren ale raczej nie przeprawówka :D
Ponieważ nie miałem styczności z L200 jak również z ropniaczkami prosiłbym o rady i ewentualne uwagi, na co patrzeć przy zakupie, jakie są najczęstrze awarie itp. itd. i co Wam się jeszcze wymyśli.
Dzięki
RoBuR z Wrocka
Kolega chyba bedzie sprzedawal Gejowoza L200 :)21
Defender 110 :-)

maro21

Re: Poszukuję L200 - kilka pytań do znawców

Post autor: maro21 » ndz mar 21, 2010 8:32 pm

Ja też szukam ( we Wrocku nie ma nic ciekawego),ale nieco tańszego tak do 25tyś rocznik 98 wydaje się być optymalny . Rozmawiałem z Eskapadą i naświetlił mi problem.

.
samurai `91 1.3 30"MT do błocenia
mitsu l200 do podróżowania

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”