Jak zamontować wyciągarkę do PAJERO GLS 1992
Moderator: Kosiarz
Jak zamontować wyciągarkę do PAJERO GLS 1992
Witam
Jestem Tomek
Kupiłem wyciągarkę i chcę ją zamontować do mojego Pajero 92 potrzebuję instrukcji a dobre byłyby też rysunki
Pozdrawiam
Jestem Tomek
Kupiłem wyciągarkę i chcę ją zamontować do mojego Pajero 92 potrzebuję instrukcji a dobre byłyby też rysunki
Pozdrawiam
po co ją montować w aucie , zrób długie przewody i będziesz miał przenośną windę , zamontuj do drzewa i git przyda sie innym a zawsze można ja przenieść na inne drzewo jak ci sie znudzi miejsce.

Ostatnio zmieniony ndz kwie 13, 2008 8:11 am przez Adas, łącznie zmieniany 1 raz.
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Re: Jak zamontować wyciągarkę do PAJERO GLS 1992
ale o co ty pytaszTBranny pisze:Witam
Jestem Tomek
Pozdrawiam

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Jak zamontować wyciągarkę do PAJERO GLS 1992
temat stary jak świat, średnio co miechy się powtarzaTBranny pisze:Witam
Jestem Tomek
Pozdrawiam
ale żeby nikt nie mówił że tu nikt nie pomaga

Czwarte serce 

a zaklęciebartv20 pisze:a taki zderzaczek piekny do v20 to zkąd????
adres napiszcie a nie se znajdz->

BTW to jak byk jest napisane TJM BAR. No ale na dzień dzisiejszy TJM do V20 już sie nie kupi..... Zostaje ARB / AFN / HOME MADE
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- kudlaty_bytom
-
- Kontaktowanie: