konserwacja
Moderator: Kosiarz
- piotr_popiel
- jestem tu nowy...
konserwacja
witam,tak sobie siedze i mysle ze nic przy misku dawno nie robilem juz z 2-mce bedzie
no i wymyslilem ze go zakonserwuje. No i teraz jak to zrobic, trzeba sciagac bude??jak i czym oczyscic i czym potem wysmarowac?? na co zwrocic szczególną uwage??

Re: konserwacja
Na rdzępiotr_popiel pisze:(...) na co zwrocic szczególną uwage??

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
j.w.ernil pisze:Na rdzępiotr_popiel pisze:(...) na co zwrocic szczególną uwage??
usun ja jak najlepiej potrafisz, tam gdzie ona wystepuje wez dobra farbe ktora wchodzi w reakcje z rdza i pozniej wszystko zaklej jakas farba do konserwacj podwozia

# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
tu masz link do tematu gdzie znajdziesz sporo teorii: korozja podwozia
a od siebie to moge powiedzieć: jak chcesz robic konkretnie i dla siebie to sciągaj bude, piaskuj rame, inaczej to bedzie tylko przykrywanie syfa pudrem.
a od siebie to moge powiedzieć: jak chcesz robic konkretnie i dla siebie to sciągaj bude, piaskuj rame, inaczej to bedzie tylko przykrywanie syfa pudrem.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
- kabbbatunio
czyli CORINAPrzemy pisze:j.w.ernil pisze:Na rdzępiotr_popiel pisze:(...) na co zwrocic szczególną uwage??
usun ja jak najlepiej potrafisz, tam gdzie ona wystepuje wez dobra farbe ktora wchodzi w reakcje z rdza i pozniej wszystko zaklej jakas farba do konserwacj podwozia

Cholera możeby się tak rozejrzec za taką operacją? jak coś znajdą to wspawać itd? Hmmm. Ciekawe ile by toto wyszło. Lubię go jak diabli. Może warto? Aaa jakby ktoś miał do reanimacji tapicerę to w Tychach gość za wymianę "skaju" na wszystkich fotelach w jedynce plus wymiana gabek siedzisk przednich zaspiewał 450-500. Zrobię a co mi tam 

Dziadek 2,5TD `98