Jak ktos jeszcze napisze...
Moderator: Kosiarz
Jak ktos jeszcze napisze...
Ze chce sam wymienic sprzegło/skrzynie/mosty/hujWIcoCiezszego w pojarce... Zajadę i jebnę w łeb dwukilowym młotkiem (albo przyjadę pomoc). Karwa przed chwilą pasowałem przod most i tak mi paluchy scisnęło ze prawie ucięło. Foto nie wklejam, drastyczne. Wybijcie sobie z głowy naprawy solo.
Re: Jak ktos jeszcze napisze...
@kajen nie jesteś sam. Mi pare dni temu zszedł paznokieć. Palec tz końcówka kości, paliczka, była zmiażdżona i się rozpękła na 4 częsci....
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
A ja myślałem, że jak reduktorem zarobiłem w pysk to mam się czym martwić. Ech opuchlizna jedynie i warga rozcięta od śodka 

Dziadek 2,5TD `98
One chyba nas nie lubią
nie dość że wysysają z nas fundusze, to jeszcze nas biją 

[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
Ja mojemu oddaje. Musi mnie za karę przez błota targać. No chyba, że skubany lubi 

Dziadek 2,5TD `98
Nie chcę się wymądrzać, ale widocznie brakuje Wam praktyki bądź po prostu umiejętności. Wiadomo, wypadki się zdarzają, ale też można ich unikać. I nie uniknie się ich bynajmniej jeżeli nie-sam będziesz robił cokolwiek w swoim samochodzie. Życzyć mogę sobie jak i Wam, żeby wszystko (od nalewania płynu do spryskiwacza zaczynając a na wyjmowaniu silnika kończąc) odbywało się bezpiecznie i bezproblemowo. Nie każdy nadaje się do wszystkich prac, a myślenie typu 'co, ja kuwa nie zrobie?' jest często najkrótszą drogą do ryzyka. Czy to utraty zdrowia, czy też funduszy.
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
Niedziela też nie jest dobrym dniem na takowe prace. 

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
Faktycznie niewiele sie stało, paluchy spuchniete ale robote dokonczylem
bedzie git. Aha. Oswiadczam wszem i wobec ze pojarka praktycznie nie znaczy swojego terytorium olejem. Teraz rude bedzie mi brało przod ramy
Niedziela dzien jak kazdy inny.

Ja póki co cały jestem a zarobiłem w twarz przy zsuwaniu w wałka skrzyni
Przez głupotę bardziej
Pojara ma mało tajemnic, to pojazd dla kowala i za to go lubię 

Dziadek 2,5TD `98
moja przypadłość -wypadeczek został spowodowany przez nierozwagę mojego kolegi... tez twierdze ża najpierw sie mysli a potem robi...
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
Popieram przedmówców , ale z tym myśleniem nie przesadzajmy , bo jak się dużo myśli, to się dużo robi , a jak się dużo robi , to się mało jeździ, a ja lubię jeździć dlatego robię dużo i szybko , ale mało myślę i mnie teraz wszystko boli 
( ale się rozwiodłem )

"PII 2,5td M+SS 31x10,5 Buda+120mm Ratio5,2 + lsd " RIP
Płaski teraz
Płaski teraz
Jak tak dalej pójdzie to też sie rozwiodę, ale z tym egzemplarzem PII
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Pany co wy macie za problemy, ja to dopiero mam
k.a.r.w.a. wycieka mi płyn z cykor kulki
czy ktoś wie jak to naprawić
wiem było już o tym ale czy np. silnik będzie zapalał normalnie jak tego nie zrobie 
a se wykrakałem że misiek jest bez awaryjny
k.a.r.w.a. wycieka mi płyn z cykor kulki

Czwarte serce 

Silnik będzie palił normalnie, ale hamulce będą się zapowietrzałygebels pisze:Pany co wy macie za problemy, ja to dopiero mam
k.a.r.w.a. wycieka mi płyn z cykor kulkiczy ktoś wie jak to naprawić
wiem było już o tym ale czy np. silnik będzie zapalał normalnie jak tego nie zrobie

Zielony Autobus 2,7TDi
Nie zapowietrzały tylko klekotały. Weź że bądź precyzyjny 

Dziadek 2,5TD `98
Wymontuj. Tyle tego szpeju namotali, auto tylko ciężkie przez to. Jak cykorkule naprawisz będzie Ci siłą przeciwwagi Pojarę zatrzymywac 

Dziadek 2,5TD `98
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
ty kurde nuie zartuj z tylnych hebli tez odgłos nie ciekawy, cos mi trze i to masakrycznie 

Czwarte serce 

acinski pisze:Nie zapowietrzały tylko klekotały. Weź że bądź precyzyjny
Z tego co wyniosłem z innego tematu o zaciskach to w Pajero I jest inne rozwiązanie niż w Pajero II... A Gebels ma PII więc nic mu nie będzie klekotać, ale będą się zapowietrzały... No chyba że ja coś źle zrozumiałem to przepraszam...

Wymień klockigebels pisze:ty kurde nuie zartuj z tylnych hebli tez odgłos nie ciekawy, cos mi trze i to masakrycznie

Zielony Autobus 2,7TDi
- gebels
-
odgłos taki że klocka dawno niema, pytanie czy choć blacha została

Czwarte serce 

EEEE panowie czy to nie był temat o złomkach i krzywdach jakie nam wyrządzają ( fizycznych ). 

"PII 2,5td M+SS 31x10,5 Buda+120mm Ratio5,2 + lsd " RIP
Płaski teraz
Płaski teraz
dadaaaa
nikt nie spodziewa sie hiszpańskiej inkwizycji
to z goraca wybaczcie mi
nikt nie spodziewa sie hiszpańskiej inkwizycji

to z goraca wybaczcie mi
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Co Ty wiesz o gorącu, za oknem na termometrze mam niebotyczne 44 stopnie. Bojam się wejść do Pajeraka.
Dziadek 2,5TD `98
Pomyslec ze chciałem swojego malowac na czarny mat