Coś stuka !!!!!!!!!!
Moderator: Kosiarz
Coś stuka !!!!!!!!!!
Witam mam mały problem niedawno cos mi zaczeło stukać w moim pajero I jak mam na 4 to wszystko jesy ok jak przełącze na tył to coś stuka z przodu jagby sie nie wysprzegliło ale to przy gwałtowniejszym ruszaniu jak po wolim ruszam to jest ok co to moze być 

Re: Coś stuka !!!!!!!!!!
Napisz przynajmniej jakie masz sprzęgiełka w przednich piastach, bądź potwierdź obecność SS... 

Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
nie mam pojęcia dopiero zaczołem w tym temacie 

chociaż prosił bym o nakierowanie mnie na coś co moze być przyczyną i jak to usunąc czy da sie to zrobic " na podwórku czy musze sie udac do warsztatu z góry dziekuje 

gibon89 pisze:jagby
kaarwa.. że o bełkocie z braku interpunkcji nie wspomnę..gibon89 pisze:zaczołem
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
Myślę, że skoro jesteś nowy w temacie 4x4, to najpier zapoznaj się z podstawowymi zasadami użytkowania samochodu znapędem 4x4.
A tak na szybko, bez zbędnego tłumaczenia/pierdolenia zrób tak: zapnij napęd na 4 koła. Podjedź parę metrów do przodu. Zatrzymaj się. Wyłacz napęd na 4. Teraz zanim ruszysz do przodu cofnij ze dwa metry. Teraz próbuj czy przy ruszaniu do przodu są takie objawy o jakich pisałeś.
Wracaj szybko i zdaj relację.
Tak na szybko jeszcze: zanim doprecyzujemy jaki masz typ napędu na 4 nie jeździj z zapiętym 4x4 na przyczepnych powierzchniach.
A tak na szybko, bez zbędnego tłumaczenia/pierdolenia zrób tak: zapnij napęd na 4 koła. Podjedź parę metrów do przodu. Zatrzymaj się. Wyłacz napęd na 4. Teraz zanim ruszysz do przodu cofnij ze dwa metry. Teraz próbuj czy przy ruszaniu do przodu są takie objawy o jakich pisałeś.
Wracaj szybko i zdaj relację.
Tak na szybko jeszcze: zanim doprecyzujemy jaki masz typ napędu na 4 nie jeździj z zapiętym 4x4 na przyczepnych powierzchniach.
TomaszRT pisze:gibon89 pisze:jagbykaarwa.. że o bełkocie z braku interpunkcji nie wspomnę..gibon89 pisze:zaczołem
Na jakimś forum spotkałem się z zasadą, że na posty z błędami nie odpowiada się....
Może to dobry pomysł...

Dzięki jutro zobaczę ,właśnie tak chciałem zrobić mieszkam na wsi i sniegu po pas to jezdziłem na 4 teraz jak stopniał to daje na tył a tu
niespodzianka
ok juto zobacze i dam znać pozdr

Ej, słuhajcie ortografy wymondżałe: to jest post w kturym ja odpowjadam na pytania zadane pszes kolege i prosze mitu nie bróźdżić swemy wstawkami nienatemat. Prubuje mu pomuc, a Wy mi pszeszkadzacie.
Wynoha, bo szczele foha
Jeeezu, jakie to trudne...
Wynoha, bo szczele foha

Jeeezu, jakie to trudne...
chera pisze:TomaszRT pisze:gibon89 pisze:jagbykaarwa.. że o bełkocie z braku interpunkcji nie wspomnę..gibon89 pisze:zaczołem
Na jakimś forum spotkałem się z zasadą, że na posty z błędami nie odpowiada się....
Może to dobry pomysł...Chociaż z drugiej strony.... mogłoby to doprowadzić do śmierci forum4x4...
to zostańcie nauczycielami ulżyjcie sobie
chera pisze:TomaszRT pisze:gibon89 pisze:jagbykaarwa.. że o bełkocie z braku interpunkcji nie wspomnę..gibon89 pisze:zaczołem
Może to dobry pomysł...Chociaż z drugiej strony.... mogłoby to doprowadzić do śmierci forum4x4...
to ze mną by nikt nie gadał

Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
a ty zacznij się uczyć,gibon89 pisze: to zostańcie nauczycielami ulżyjcie sobie
jeśli nie ortografii i interpunkcji, to chociaż używania programów do sprawdzania pisowni
Pajero I 3,0 V6
neurot pisze:a ty zacznij się uczyć,gibon89 pisze: to zostańcie nauczycielami ulżyjcie sobie
jeśli nie ortografii i interpunkcji, to chociaż używania programów do sprawdzania pisowni

http://mozillapl.org/pobierz/
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33