Ginące kierunkowskazy
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Ginące kierunkowskazy
Witam. Mam problem w Mitshubishi Pajero II rocznik 1995 krótki 2.5 TD 73KW. Przestały mi działać kierunkowskazy. To znaczy jak włączę kierunek obojętnie który, mignie mi raz albo dwa razy i przestaje, natomiast zapala mi się taka mała zielona lampka z symbolem haka. Jest to moje pierwsze auto terenowe i jestem nowy na tym forum więc jak opisałem coś nie fachowo to przepraszam i liczę na wyrozumiałość oraz poradę jak pozbyć się problemu. Dodam tylko że szukałem w istniejących wątkach ale nic nie udało mi się znaleźć.
Mitshubishi Pajero II 95' 2.5 TDi
Re: Ginące kierunkowskazy
A po drugie to sie przywitaj w odpowiednim dziale 

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
ale mu poradziłeś... nowy wątek założył 

-
- jestem tu nowy...
No to się przywitałem-niestety nowy wątek założyłem z zamotania.
Bedzie git, tez zaczynalem forumowac to mialem trudnosci
. Wystarczy uzywac najpierw opcji szukaj i nie lamac sie przez kasztany, jako ze sa esencja istnienia tego forum

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
-
- jestem tu nowy...
Wymieniłem gniazdo przyczepy i jest ok jak na razie.
aaaaa... bo Ty to taki niedowiarek jesteś 

nie wierzysz ze zminieł czy zę to gniazdko?Kajen pisze:Nie wierze...
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Nie wierzy ze kasztany sa esencja tego forum

Wierze ze zmienił i wierze ze sie naprawiło. Nie moge tylko uwierzyc ze to zadziałało bo z tym gniazdkiem to sobie tak je*nąłem od niechcenia 

to trafiłeś bo ta zielona kontrolka migajaca z kierunkowskazami jest włąsnie do sygnalizacji jak ci sie cos kiełbasi z kierunkami w instlacji przyczepy - jak to jest podłaczone i jak dziaął nie wiem - mam u mnie taka też w jedynce jako dodatkowa w miejscu na przełaczniki 

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Ta, tez mam... Juz myslałem ją zmienic na pstryczek od przeciwmgielnych... W koncu niedługo przegląd i jakos trzeba go w koncu normalnie przejsc...
Choc bardziej by mi pasował pstryczek rdlock z dwojki załączający no... To czego nie mam, no 

Arturos Pajeros V6 3.0
Arturos Pajeros