pompa wtryskowa
Moderator: Kosiarz
pompa wtryskowa
Witam. Czy ktos wie gdzie wysłac pompe wtryskową do pajero rok 2000 3,2 did. Kto to zrobi w miare tanio i dobrze???
Jestem z Zielonej Góry. Autko mam pechowe na maxa po tygodniu urzytkowania padło koło dwu-masowe, wspomaganie nie działa ( jak sie rozgrzeje silnik) teraz pompa paliwa.
Jestem z Zielonej Góry. Autko mam pechowe na maxa po tygodniu urzytkowania padło koło dwu-masowe, wspomaganie nie działa ( jak sie rozgrzeje silnik) teraz pompa paliwa.
Ostatnio zmieniony wt mar 30, 2010 4:20 pm przez RadekCh, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: pompa wtryskowa
a może ujawnisz skąd jesteś? Będzie chyba nieco łatwiej wymyślić jakiś rozsądny serwis...
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
- Mikrusek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Polecają Krotoszyn, ale też jest duużo opinii, że regeneracja na wiele/długo nie pomoże, a i z późniejszą pracą regenerowanej jest różnie.
Zobacz np. to
Zobacz np. to
Prawdę mówiąc to trochę mi się nie chcę wierzyć w jakąś wyjątkowość tej pompy od Pajero. Natomiast tu jest ciekawa aukcja http://www.motoallegro.pl/item968143883 ... _2did.html - jak sprzedają stanowisko to może i robią takie pompy albo wiedzą kto dobrze zrobi.
O ile mi wiadomo części zamienne do tych pomp(ZEXEL VRZ) są w katalogu Boscha - więc nie powinno być problemu z dokupieniem dowolnej pierdołki.
O ile mi wiadomo części zamienne do tych pomp(ZEXEL VRZ) są w katalogu Boscha - więc nie powinno być problemu z dokupieniem dowolnej pierdołki.
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
dzis własnie rozmawiałem z Panem z przytocznej około 2000zł
Masz doskonały zakład w Międzyrzeczu. Kolega tam właśnie zrobił. Puszczam na priva kontakt do niego, on Ci powie jak tam trafić.
Piotrek (BoobeR)
Pajero 1999 3.5V6 gaz, 2" UP, BFG AT 32", winda, snorkel, lampeczki...
Pajero 1999 3.5V6 gaz, 2" UP, BFG AT 32", winda, snorkel, lampeczki...
co do międzyrzecza to mam duże wątpliwości robili mi tam pompę do 2,5 potem 3 x poprawiał i jakoś mu nie wyszło jak autko nie jezidziło tak nie jezidzi a skończyło się kupnem na allegro innej używanej no i działa jak należy no a koleś 1,6 tyś. przytulił i twierdzi że więcej nie da się zrobić . jeżeli kiedyś będę robił pompę to na pewno nie tam .
Pachero 3,0 cabrio gekon off road team