Moderator: Kosiarz
Dokładnie tak jest, nie róbmy z naszych Ukochanych takich upośledzonych stworzonek, co to sobie nie poradzą... MPD tez mi zabrała Hipcia w te największe śniegi... Koleżanka poradzi sobie i na mt. Ale pod jednym warunkiem... że wkleisz jej fotę...tomak74 pisze:moja połówka przejeździła zimę na emtekach 33 i bardzo jej sie podobało
Tomku a co ma piernik do wiatrakatomak74 pisze:to chyba temat do działu opony ....moja połówka przejeździła zimę na emtekach 33
ale mamy ss .
mityczna wyzszosć SS nad wszystkim i panaceum na wszsytkoEskapada pisze:Tomku a co ma piernik do wiatrakatomak74 pisze:to chyba temat do działu opony ....moja połówka przejeździła zimę na emtekach 33
ale mamy ss .
Samolub...krzychooxxx pisze:dzieki za odpowiedzizdjęcia nie wkleje lecz "jest dobrze" nawet bardzo dobrze
![]()
Sprawa zalatwiona
Zostaw to fachowcowi... Już się 3 razy od alimentów mignąłem...krzychooxxx pisze:jesli chodzi Ci o dziewczyne to lepiej zeby nie miala blokady arb, bo bede musial sie dlugo nameczyc zeby ja zerwactomak74 pisze:na pewno ma podniesione zawieszenie i z przodu arb, może nawet dwa arby
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość