Szukalem szukalem i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi.
Mam P2, z oyrginalnymi stalowymi felgami mitsu.
Czy opona 31x10.5x15 na tych felgach bedzie ocierac przy skretach/ugieciach zawieszenia czy raczej nie ?
Z gory dzieki za info
Piotrek
neverending story - oponki
Moderator: Kosiarz
- piotrek_uaz
neverending story - oponki
zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka

Re: neverending story - oponki
No Ja cię proszę - bardziej wałkowanego tematu to chyba nie było. Seryjna stalowa czy seryjna aluminiowa felga plus opona 31x10,50 robi w Pajero bez żadnego problemu.piotrek_uaz pisze:Szukalem szukalem i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi.
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- piotrek_uaz
HeheheEskapada pisze:No Ja cię proszę - bardziej wałkowanego tematu to chyba nie było. Seryjna stalowa czy seryjna aluminiowa felga plus opona 31x10,50 robi w Pajero bez żadnego problemu.piotrek_uaz pisze:Szukalem szukalem i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi.

Dziekuje.
zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka

No bo troche wystaje, ale robi.piotrek_uaz pisze:HeheheEskapada pisze:No Ja cię proszę - bardziej wałkowanego tematu to chyba nie było. Seryjna stalowa czy seryjna aluminiowa felga plus opona 31x10,50 robi w Pajero bez żadnego problemu.piotrek_uaz pisze:Szukalem szukalem i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi.To wez znajdz jakas odpowiedz wprost ze robi
Temu przyciera na skretach, temu wystaje... normalnie dramat jakis
![]()
Dziekuje.
pajero II 2.5 TD long seryjne, 3.0 V6 prawie seryjne.