Witam ,czy ktoś dokonał takiej przeróbki?Mam tak zajechany fotel kierowcy w swoim gallopku ze massakra a chcę wymienić całość.Ceny tapicerek do tego klona Pajero są kosmiczne wiec czas na jakąś rzeźbę.
Jak bym mógł prosić o wymiary przedniego fotela w Pajero II ,interesuje mnie wysokość od podłogi do 'siedliska góra" i szerokość "siedliska" będę bardzo wdzięczny.
Fotele z Pajero II do Pajero I da się??
Moderator: Kosiarz
Fotele z Pajero II do Pajero I da się??
Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''
Re: Fotele z Pajero II do Pajero I da się??
Wszystko się da
Sprawdź i porównaj długość prowadnic foteli oraz ich rozstaw...

Zielony Autobus 2,7TDi
Rozstaw otworów mocujących do podłogi jest na bank większy w Pajero II ale to nie problem ,potrzebuje wymiar wysokości i szerokości.
Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''
ostatnio dokonałem takiego przeszczepu i wszycho jest ok. Jedynie nie pasowała podstawa od 2 bo była ciut za niska i znacznie zmniejszał się światopogląd, ale po wstawieniu podstawy od starego fotela... świat okazał sie piękny
trzeba było tam jakieś otwory powiercić,ale to drobiazg.

trzeba było tam jakieś otwory powiercić,ale to drobiazg.
Jestem na etapie motania foteli od Reni Clio 2 temat prosty generalnie wszystko pasuje 2 kątowniki i jest ok.
Napisz Ajwen jak przeskoczyłeś temat tylnej kanapy w przeszczepie z Pajero 2 do Pajero 1.
Pozdrawiam Robert
Napisz Ajwen jak przeskoczyłeś temat tylnej kanapy w przeszczepie z Pajero 2 do Pajero 1.
Pozdrawiam Robert
eeee... no ja za kierą zazwyczaj jeżdzę ...co mnie obchodzi druga klasa
a tak serio..to miałem tylną kanapę od 2 ale poddałem się, bo cosik za szeroka była i pogoniłem kumplowi za flaszkę

a tak serio..to miałem tylną kanapę od 2 ale poddałem się, bo cosik za szeroka była i pogoniłem kumplowi za flaszkę