Fotele z Pajero II do Pajero I da się??

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

robertsw

Fotele z Pajero II do Pajero I da się??

Post autor: robertsw » sob sie 28, 2010 1:28 pm

Witam ,czy ktoś dokonał takiej przeróbki?Mam tak zajechany fotel kierowcy w swoim gallopku ze massakra a chcę wymienić całość.Ceny tapicerek do tego klona Pajero są kosmiczne wiec czas na jakąś rzeźbę.
Jak bym mógł prosić o wymiary przedniego fotela w Pajero II ,interesuje mnie wysokość od podłogi do 'siedliska góra" i szerokość "siedliska" będę bardzo wdzięczny.
Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''

Awatar użytkownika
Browning

Re: Fotele z Pajero II do Pajero I da się??

Post autor: Browning » sob sie 28, 2010 2:06 pm

Wszystko się da :)21 Sprawdź i porównaj długość prowadnic foteli oraz ich rozstaw...
Zielony Autobus 2,7TDi

robertsw

Post autor: robertsw » sob sie 28, 2010 2:12 pm

Rozstaw otworów mocujących do podłogi jest na bank większy w Pajero II ale to nie problem ,potrzebuje wymiar wysokości i szerokości.
Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''

Awatar użytkownika
Ajwen

Post autor: Ajwen » czw wrz 02, 2010 2:59 pm

ostatnio dokonałem takiego przeszczepu i wszycho jest ok. Jedynie nie pasowała podstawa od 2 bo była ciut za niska i znacznie zmniejszał się światopogląd, ale po wstawieniu podstawy od starego fotela... świat okazał sie piękny :)21
trzeba było tam jakieś otwory powiercić,ale to drobiazg.

robertsw

Post autor: robertsw » czw wrz 02, 2010 8:08 pm

Jestem na etapie motania foteli od Reni Clio 2 temat prosty generalnie wszystko pasuje 2 kątowniki i jest ok.
Napisz Ajwen jak przeskoczyłeś temat tylnej kanapy w przeszczepie z Pajero 2 do Pajero 1.
Pozdrawiam Robert

Awatar użytkownika
Ajwen

Post autor: Ajwen » czw wrz 02, 2010 9:19 pm

eeee... no ja za kierą zazwyczaj jeżdzę ...co mnie obchodzi druga klasa ;)
a tak serio..to miałem tylną kanapę od 2 ale poddałem się, bo cosik za szeroka była i pogoniłem kumplowi za flaszkę :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”