mitsubishi l200
Moderator: Kosiarz
mitsubishi l200
Witam. Jestem nowy więc nie wiem czy to pytanie dobrze umieściłem ale zapytam. Chciał bym wiedzieć czy może znacie to auto albo macie jakieś opinie dotyczące tego samochodu i jego wyposażenia http://allegro.pl/show_item.php?item=1995027110 Za wszystkie opinie z góry dziękuje.
Re: mitsubishi l200
Ciekawe skąd wziął 130 kucy?rafplesz pisze:Witam. Jestem nowy więc nie wiem czy to pytanie dobrze umieściłem ale zapytam. Chciał bym wiedzieć czy może znacie to auto albo macie jakieś opinie dotyczące tego samochodu i jego wyposażenia http://allegro.pl/show_item.php?item=1995027110 Za wszystkie opinie z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony śr gru 14, 2011 10:06 pm przez goszen, łącznie zmieniany 2 razy.
GG 3597101 tel. 602-673-905
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Jak to skąd?? Ludzie takie rzeczy z dupy biorą 

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
eee pewnie na hamowni byłrudypajero.koszalin pisze:Jak to skąd?? Ludzie takie rzeczy z dupy biorą

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
A co w nim takiego fajnego, żeby od razu wątek mu poświęcać? Jak na ten rocznik, to wg mnie cena z dupy. Śmietniki teraz nic warte są. Kwestia opisu tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że ludzie lubią być oszukiwani. Kupuj, teoretycznie nie da się tego wyjaśnić. Musisz się sam sparzyć
Najtaniej wychodzą oparzenia na samuraiu...

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Wcale nie!Kabal pisze:... Najtaniej wychodzą oparzenia na samuraiu...
Najtaniej to na kuchence gazowej - każdy ma, a gaz jeszcze w miarę tani

Straszne chamy na tej hamowni że go tak w uja zrobili i taką głupotę mu wcisnęliAdas pisze: eee pewnie na hamowni był

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
rudypajero.koszalin pisze: Wcale nie!
Najtaniej to na kuchence gazowej - każdy ma, a gaz jeszcze w miarę tani![]()
![]()
![]()
Wcale NIE!!!
Ja nie mam gazu - w wakacje wymówiłem umowę i sobie indukcję zanabyłem bo na gazie oszukują!!!
Pajero 2,5 TD 1998
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
RX 450hL 2018
RC 200t 2017
taki trochę kanciak i brzydalrafplesz pisze:Witam. Jestem nowy więc nie wiem czy to pytanie dobrze umieściłem ale zapytam. Chciał bym wiedzieć czy może znacie to auto albo macie jakieś opinie dotyczące tego samochodu i jego wyposażenia http://allegro.pl/show_item.php?item=1995027110 Za wszystkie opinie z góry dziękuje.

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
A co powiecie o tym L200? http://allegro.pl/show_item.php?item=2008207101
Zdjęcia prawdziwie profesjonalne
A poza tym to pogięty i pordzewiały jak kurwi syn.

Mam jeszcze jedno pytanie, czy nowym L200 (to znaczy po 2006) da się pojeździć w terenie oczywiście po założeniu innych opon? Nie mówię o rajdach ale o amatorskich wygłupach.
Na amatorskie wygłupy się nada. A później zacznie się wyścig zbrojeń 

widzialem ten pojazd na miescie. straszny zgnity zlom juz na pierwszy rzut oka.rafplesz pisze:A co powiecie o tym L200? http://allegro.pl/show_item.php?item=2008207101
-
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
Dla większości elżbieta jak każdy pickup do żadego offroadu się nie nadaje, jednak coraz więcej ludzi kupuje je jako "wycieczkowozy" tam, gdzie zwisy i duży rozstaw osi nie przeszkadzają. Jak każdy pickup jest mniej komfortowa (hehe komfort to tu fajne słowo) od Pajero, ale jeżeli znajdzie się ciekawą standardową tanią wersję (czyli taką, która co najwyżej siano woziła) to jako podstawa do zrobienia "wycieczkowozu" do jazdy po różnych szlakach jest fajną alternatywą.
Jak tu już koledzy zauważyli "super" zmotane pickupy są z reguły dobitymi, zgniłymi wrakami (często tak jak na zdjęciach z zamalowaną bitexem rdzą). Ale pickupa można fajnie zabudować np. campingiem. Tylko, że bez totalnych przeróbek wypaczających sens pickupa ja takiego auta jadącego na azymut przez krzaki nie widzę.
Jak tu już koledzy zauważyli "super" zmotane pickupy są z reguły dobitymi, zgniłymi wrakami (często tak jak na zdjęciach z zamalowaną bitexem rdzą). Ale pickupa można fajnie zabudować np. campingiem. Tylko, że bez totalnych przeróbek wypaczających sens pickupa ja takiego auta jadącego na azymut przez krzaki nie widzę.
Pajero Pinin - najdzielniejszy SUV
L200 starszej generacji to fajne uniwersalne auto 5 w 1, dla niedowiarków fakty ----
1. to auto do pracy, można przewozić materiały na pace, no i to co najważniejsze dla osób posiadających firmę to auto spełnia wymogi VAT-4, czyli 100% odliczeń vatu od wszystkiego co związane z autem.
2. to auto do wycieczek z rodziną, troche ciasne dla 4 osób, ale 3 osoby spokojnie dają radę, o 5 osobach można zapomnieć
3. to auto do zabawy w terenie, daje radę z odpowiednim szpejem.
4. to auto, które daje radę na szybkoścówkach, ma długie i stabilne nadwozie.
5. to świetny ciągnik lawety, np aby zatargać zmotę na rajd
na potwierdzenie tych tez kilka moich fotek
L200 99r produkcji , mam go 5 lat, przejechałem nim około 180tyś km

Uploaded with ImageShack.us

1. to auto do pracy, można przewozić materiały na pace, no i to co najważniejsze dla osób posiadających firmę to auto spełnia wymogi VAT-4, czyli 100% odliczeń vatu od wszystkiego co związane z autem.
2. to auto do wycieczek z rodziną, troche ciasne dla 4 osób, ale 3 osoby spokojnie dają radę, o 5 osobach można zapomnieć
3. to auto do zabawy w terenie, daje radę z odpowiednim szpejem.
4. to auto, które daje radę na szybkoścówkach, ma długie i stabilne nadwozie.
5. to świetny ciągnik lawety, np aby zatargać zmotę na rajd
na potwierdzenie tych tez kilka moich fotek
L200 99r produkcji , mam go 5 lat, przejechałem nim około 180tyś km

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
-
- Kontaktowanie:
Moj ojniec ma l200 od kilku lat zrobil nim 140tys km ma firme budowlana auto czesto ciaga przyczepe ja czasami jezdze z laweta i auta naprawde sprawuje sie bdb. Jedyne na co mozna narzekac to czesto padajace gumy na wieszakach resorów z tyłu lepiej odrazu wrzucic polibusze i padajace zaworki sterowania turbina na ktore juz tez znalazlem patent.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Przekonałeś mnie tymi fotkami, i zdecydowałem zakupić elke. Mam już nawet jedną na oku z 2006r, jest trochę poobijana więc nie będzie szkoda jeśli przytrafi się jakaś rysa. Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnych świąt.