zawieszenie
Moderator: Kosiarz
zawieszenie
Witam .Nabyłem właśnie Miśka i jestem w niewiedzy .Problem taki :jak stwierdzić podniesienie przodu na drążkach (czy na wysokości końca drzwi, ramie drążka ma być do ramy to autko do góry czy w dół) bo patrząc u mnie to śrubka jest wkręcona na maksa a ramię prawie przylega do ramy 

Re: zawieszenie
Ramę se pospawaj i rozrząd wymień... zepsuć jeszcze zdążysz...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
z tego co sobie przypominam to mierzy się odległość wahacza od odbojników (jesli jeszcze są
) do ramy gdzies mi to mignęło w manualu

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
PiRoman pisze:Ramę se pospawaj i rozrząd wymień... zepsuć jeszcze zdążysz...
widzę koluniu że już to robiłeś .Troszkę na terenówkach się znam (odnośnie rdzy) więc takiego nie kupię jak pewnie Ty skoro mi doradzasz ,a co do rozrządu to w każdym autku wymieniam po nabyciu go.Jeśli nie umiesz doradzić to nie zabieraj głosu.A co do miśka to na nim się nie znam i tylko chcę wiedzieć o regulacji bo nie wiem czy łon podniesiony czy nie bo jak tak to idzie w dół.

Jak zabrakło gwintu przy łapie drążka a misiek dalej leży na glebie to oznaka wyruchanych drążków skrętnych
Możesz:
- odkręcić drążek przy łapie, uwaga ostrożnie.
- przestawić drążek o kilka ząbków w mocowaniu przy wahaczu. Na chwilę pomoże.

aha i grzeczniej proszę na przyszłość.

Możesz:
- odkręcić drążek przy łapie, uwaga ostrożnie.
- przestawić drążek o kilka ząbków w mocowaniu przy wahaczu. Na chwilę pomoże.

aha i grzeczniej proszę na przyszłość.
W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
dzięki za pomoc ja mam zawiechę dobrą i nic nie chcę zmieniać tylko boję się że na drążkach może być podniesione i bez kręcenia powinno się to zobaczyć po ranieniu drąga
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
skoro znasz się na autach to pindolisz jak blondynka malinowy misiu jedennemur pisze:dzięki za pomoc ja mam zawiechę dobrą i nic nie chcę zmieniać tylko boję się że na drążkach może być podniesione i bez kręcenia powinno się to zobaczyć po ranieniu drąga

witamy cię chłodno z domieszką ironii w głosie, a teraz spadaj napierdalać w klawisze na forum Onetu synu neostrady
wpadasz jak mucha w gówno, ubliżasz innym i jeszcza uja się znasz skoro pytasz o takie rzeczy
Czwarte serce 

Gebels... spocisz się... 

erpe_roman
erpe_roman
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
PiRoman pisze:Gebels... spocisz się...
a ty co się przypier........ tez się uja znasz

Czwarte serce 

Wystarczy że się znam... wiesz... z NIMI... 

erpe_roman
erpe_roman
- gebels
-
ONYCH to wiesz ja mam ................PiRoman pisze:Wystarczy że się znam... wiesz... z NIMI...

Czwarte serce 

Wszystkich? Chcesz o tym opowiedzieć? Bolało?gebels pisze:ONYCH to wiesz ja mam ................PiRoman pisze:Wystarczy że się znam... wiesz... z NIMI...

erpe_roman
erpe_roman
A co ja mam przyrządzić z sarny
Właśnie mi kolega zastrzelił jedną i tak się sobie zastanawiam co bym zjadł 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
a to nie był jeleń ...przywitać się nawet nie zdązył i między rogi dostał 

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Nie nie napisałeś o aucie ale nawet gdybyś miał Pajero II Classic to i tak twoje auto miałbym 10 lat. Nikt mnie nie przekona, że 10letnie zawieszenie jest dobre. Jeśli skończyła Ci się regulacja - tzn jeśli zakres regulacji się wyczerpał to odkręć tylne mocowanie i przestaw łapę o jeden frez lub jak dasz radę ( użyj pasa transportowego ) Najrozsądniej będzie wymienić drązki na hevy dutynemur pisze:dzięki za pomoc ja mam zawiechę dobrą i nic nie chcę zmieniać tylko boję się że na drążkach może być podniesione i bez kręcenia powinno się to zobaczyć po ranieniu drąga

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
jak umiecie czytać (NA RDZY)to byście wiedzieli o czym piszę a tu gorzej niż na onecie .Koniec tematu dzięki za pomoc i nie pomoc
- alibia1112
Wątek trafił w odpowiednie miejsce?? 

CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
No jak nie jak tak. 

3 lata na forum, aż 8 postów i tylko 3 pociśnięcia a delikwent już się spocił 

TRIKE na garbie
Y60
K160- rozbite
Y60
K160- rozbite
Farfocel masz fot z avatara w większej rozdzielczości? 

Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem
Jeep
Chevy Suburban
Jeep
Chevy Suburban
farfocel czy to Cie na prawdę bawi?- ilość postów o niczym nie świadczy, a właściwie może świadczyć o tym że gość na przykład dużo czyta forum - znajduje odpowiedzi na swoje problemy bo forum to skarbnica wiedzy i to czytanie mu wystarcza. Nie pyta bo i tak od gości typu piroman albo iakiś gebels czy inny farfocel dostanie odpowiedzi jak powyżej. Umiejętnie, jako starzy wyjadacze prowokujecie nowych a potem w Classical Foch jest tekst ."... rokuje ". Żenada. Chyba mi Was żal. Coś tam pewnie łyknęliście z OR i coś wiecie o autkach ale czasem Wasze teksty osiągają poziom .... imadłafarfocel pisze:3 lata na forum, aż 8 postów i tylko 3 pociśnięcia a delikwent już się spocił
Niektórzy potrzebują trochę czasu żeby takie teksty zignorować albo po prostu mieć w dupie ( co na to samo wychodzi)
Na zakończenie - możecie wstawić to do odpowiedniego wątku. Odpowiedzi i tak nie będzie.
Pozdrawiam
Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
przeciągnij se fote do googla i Ci sam poszukaCrOOchy pisze:Farfocel masz fot z avatara w większej rozdzielczości?
niezły staf paliszokino pisze:... bo forum to skarbnica wiedzy ...

-
ale co znowu ?
pytał , wzburzył się , teraz sami na siebie skaczecie
czyżby wczesne ciemności i krótkie dni nie tylko mnie dopadły ?
pytał , wzburzył się , teraz sami na siebie skaczecie
czyżby wczesne ciemności i krótkie dni nie tylko mnie dopadły ?

VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi