Pajero przerywa!!!!
Moderator: Kosiarz
Pajero przerywa!!!!
Witam,mam problem z pajero 3.0 v6 92 rok, przerywa na wysokich obrotach,raz przy 4 tys,raz przy 3 innym razem kolo 5...jak zgasze i uruchomie ponownie wkreca sie idealnie ale tylko przez chwile...co moze byc?
Kwachu-Kutno
Re: Pajero przerywa!!!!
Kable sprawdzone?
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
problem rodzi sie przy roznych obrotach,2,5..3 nieraz 5 tys..strzela,prycha,przerywa...a niera jest dobrze...cos z paliwem czy z zaplonem,,pompek zalozylem nowa!
Kwachu-Kutno
bardziej mi to wyglada na elektryke,,,odcina zap,lon,nieraz strzeli w wydech..ale jak zgasze jest ok,tak jak bys ie resetowal i bylo dobrze,,,ale na chwile,dopuki nie rusze,.
Kwachu-Kutno
umie,jak ci nie pasi to nie czytaj,!!!Szukam informacji a nie przepychanek slownych z cwaniaczkiem..
Kwachu-Kutno
No i po ptokach juz
No i Ernil nie kozacz do nowego bo bedzie foch 

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
i jaka była przyczyna?
był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...
przyczyna była prozaiczna...

ernil pisze:A umisz po polskiemu?

to teraz musisz przeprosić bo rozdrażniłeś polonistęernil pisze:A umisz po polskiemu?

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- bilans
- Kontaktowanie:
bana na stałe ...
lub bananna co za ludzie wpada taki z kopytami ...
lub bananna co za ludzie wpada taki z kopytami ...
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
Dobra wiadomo ze kazdy egzemplarz ma inaczej, u mnie nie równo chodził, jakby zaplony wypadały, kable orginalne swiece ngk platinium, wymieniłem kable na orgniały i swiece bosch platinium i ogromna roznica
na plus , jedna swieca była uszkodzona co pózniej wyszło po prostu miala micro pekniecie. Dlatego swiece i kable pomimo małego przebiegu trzeba sprawdzac 

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...