Stacyjka PAJERO 2
Moderator: Kosiarz
Stacyjka PAJERO 2
Kupiłem na allegro cały komplet zamków i wkładkę stacyjki. Zamki wymieniłem tylko ze stacyjką mam problem ponieważ ma ona inne położenie trzpienia.Może ktoś przerabiał ten problem i jest na to jakaś rada bo fajnie by było wszystko na jednym kluczyku.
Re: Stacyjka PAJERO 2
Jedź do warsztatu

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
J co mi w warsztacie powiedzą ze inny model stacyjki to to i ja wiem.Jak bym wiedział ze były w tym roku dwa modele stacyjek to bym nie zadawał takich pytań.
Jeszcze jedna opcja jakbym gdzieś dostał ten element który przedłuża wkładkę.tylko gdzie
Jeszcze jedna opcja jakbym gdzieś dostał ten element który przedłuża wkładkę.tylko gdzie
Masz dwie to złóż se jedną, albo jedź do warkstatu bo tego nie ogarniasz , za cieńki jesteślewar pisze:J co mi w warsztacie powiedzą ze inny model stacyjki to to i ja wiem.Jak bym wiedział ze były w tym roku dwa modele stacyjek to bym nie zadawał takich pytań.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
da sie wyjac sam bębenek i przełożyc do Twojej
Jeep XJ '92 4.0 umarł
Pajero II '97 3.5 V6
Pajero II '99 2.8 TDI
Toyota LC Prado '07 dupowóz
Pajero II '97 3.5 V6
Pajero II '99 2.8 TDI
Toyota LC Prado '07 dupowóz