Witam wszystkich.Sory za literowke ale komp mi wariuje
Nosze sie z zamiarem kupna Pajero II , mysle nad 2,8 td (chyba odpow.moc) wiec i rocznik chyba od 1994 do 2000.
Chciałem zapytac od ktorego roku v20 były z super select i czy ta skrzynka rozdz. była od danego momentu juz we wszystkich Pajero,
czy była ona przypisana konkretnym wersjom a jak tak to ktorym bo chce nabyc auto własnie z super select a w ogłosz. zadko kto wspomina o rodzaju reduktora. I jeszcze mnie nurtuje kwestia szpery tylnego mostu, t.j. tez w ktorych wersjach to było?
Z gory dzieki i jeszcz raz przepraszam za literowke.
Pajero v20 a super select?
Moderator: Kosiarz
Re: Pajero v20 a super select?
SS było opcją. Można poznać po zabierakach (braku sprzęgiełek) i większej ilości pozycji reduktora. Tylne mosty były bez blokady, z lsd i pełną blokadą.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
mogę ci sprzedać V20 z SS z blokadą tyle że z motorem V6 

Czwarte serce 

Ty Deklu Krakowski! Regulaminu nie znasz pokrako olejowa?! Won na giełdę z ogłoszeniami! 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
a ja ci moge sprzedac bez ss, nie v6, nie 2.8, i nie mitsu 

Nie siedzę na forum i NIE KORZYSTAM Z ŻADNEGO INNEGO NICKA
NIE PISAĆ DO MNIE PW
NIE PISAĆ DO MNIE PW
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
ernil pisze:Ty Deklu Krakowski! Regulaminu nie znasz pokrako olejowa?! Won na giełdę z ogłoszeniami!
nie nigdy go nie czytałem

Czwarte serce