Nasze gaziki...
Moderator: Student
Dzieki za mile slowa
Jesli chodzi o kola...nie mam nic na przeciwko 16tkom tylko ze Ya192 nie mozna takich dostac wiec zostaly 15tki na felach uazowych, opona jest tej wysokosci co 265/75/R16 wiec spoko...no i jest rosyjska!
Siedzenia...zdecydowanie nie jest to optymalne rozwiazanie
faktem jest ze sa duzo wygodniejsze, wiec na dluzszych trasach na autostradzie smigajac po europie czlek wrecz odpoczywa ze zjawiskowe panie stomatolog same,hmm...staja przed oczami na dobry poczatek dnia
Oryginaly sa i czekaja na restauracje
troche malo czasu niestety...te sa przykrecane na oryginalny rozstaw dziur wiec nie ma problemu z demontazem - osiem srub i zrobione...no i maja regulacje!
Nie mowiac juz o tym ze przeszczepione zostaly z ex-karetki fiaciora mojego kumpla, wiec z tym stomatologiem cos jest...
Galka zmiany biegow jest maksymalnie ergonomiczna! I ta doskonala symetria...

Jesli chodzi o kola...nie mam nic na przeciwko 16tkom tylko ze Ya192 nie mozna takich dostac wiec zostaly 15tki na felach uazowych, opona jest tej wysokosci co 265/75/R16 wiec spoko...no i jest rosyjska!

Siedzenia...zdecydowanie nie jest to optymalne rozwiazanie

Oryginaly sa i czekaja na restauracje

Galka zmiany biegow jest maksymalnie ergonomiczna! I ta doskonala symetria...

dobra
zostałem bublicznie oskarżony o to że się wstydze swojej sztabóweczki
i dlatego nie umieścilem w tym temacie jej fotek
stwierdzam z całą odpowiedzialnością że do tej rury z przodu jedynym pasującym i słusznym kolorem był ten jaki widać
http://www.holowczyc.pl/imprezy/index.p ... d-off-road
http://piknik2005.w.interia.pl/slides/PICT9804.html
zostałem bublicznie oskarżony o to że się wstydze swojej sztabóweczki
i dlatego nie umieścilem w tym temacie jej fotek
stwierdzam z całą odpowiedzialnością że do tej rury z przodu jedynym pasującym i słusznym kolorem był ten jaki widać

http://www.holowczyc.pl/imprezy/index.p ... d-off-road
http://piknik2005.w.interia.pl/slides/PICT9804.html
...e tam rur się czepiacie, ja nie mam,a po niedzielnej zabawie na poligonie stwierdzam, że chcę miec... potargałem błotniki i grila, gdybym miał rurki to blachy byłyby całe....więc zakładam "grila" i przy okazji podawc tu zdjecia owego dobrodziejstwa
najlepsze skopiuję i zrobie sobie takie w gaziku

"Jeżdżę z kim chcę"
- goralski
-
- Kontaktowanie:
no właśnie-grill niestety najczęściej nie będzie i praktyczny i ładny.
Swojego zdjęcia też nie wklejam bo się połowa ludzi oburzy że "o jezu jak zepsułeś swojego gazika" co brzmi coś a'la -idź go zezłomuj bo ja na to patrzeć nie mogę więc jest bee...
A nasz grill sięga na wysokość maski,na całą szerokość zderzaka i chroni lampy.Jak będziesz zainteresowany to jakąś fotkę na priva rzucę ale...musisz obiecać że jej nikomu nie pokażesz
Swojego zdjęcia też nie wklejam bo się połowa ludzi oburzy że "o jezu jak zepsułeś swojego gazika" co brzmi coś a'la -idź go zezłomuj bo ja na to patrzeć nie mogę więc jest bee...
A nasz grill sięga na wysokość maski,na całą szerokość zderzaka i chroni lampy.Jak będziesz zainteresowany to jakąś fotkę na priva rzucę ale...musisz obiecać że jej nikomu nie pokażesz

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
To sie w końcu przywitam,
tak wyglądał w 2006 roku jeszcze przed zmianami:

Aktualne fotki po zmianach z 2007 roku dodam za kilka dni, co prawda GAZ69 służy do rajdów i do udowodnienia sobie i GAzikowi że da sie nim w przeprawach skutecznie jeździć. krótki opis samochodu: GAZ 69: hamulce tarczowe, simexy, blokady mostów, reduktor gaz69, wspomaganie beczka, silnik jeszcze opel będzie ford to tak wskrócie.
podziwiam tych co stawiają GAZy do stanu jakby z fabryki wyjechały
tak wyglądał w 2006 roku jeszcze przed zmianami:

Aktualne fotki po zmianach z 2007 roku dodam za kilka dni, co prawda GAZ69 służy do rajdów i do udowodnienia sobie i GAzikowi że da sie nim w przeprawach skutecznie jeździć. krótki opis samochodu: GAZ 69: hamulce tarczowe, simexy, blokady mostów, reduktor gaz69, wspomaganie beczka, silnik jeszcze opel będzie ford to tak wskrócie.
podziwiam tych co stawiają GAZy do stanu jakby z fabryki wyjechały

podeślij na priv nie pokarzę obiecujęgural19 pisze:no właśnie-grill niestety najczęściej nie będzie i praktyczny i ładny.

heheh czasami jak czytam posty to wracam na główna stronę czy jestem na forum 4x4 czy na forum odkrywcy,albo jakims forum automobilisty, bo tylko orginał się liczy

...no i teraz mnie zjedzą
"Jeżdżę z kim chcę"
luckymen
bardzo bardzo fajne autko
co do oryginałów to podziwiać niektóre auta i ich "twórców" faktycznie można
chociaż ja stanowczo wolę zmotane gaziki
mój od lutego(mam nadzieję) idzie na części pierwsze a potem zacznie sie wielkie kombinowanie... nowa rama, nowy silnik... troche planów jest i mam nadzieje że wsio wypali
gorąco pozdrawiam wszystkich posiadaczy GAZów

co do oryginałów to podziwiać niektóre auta i ich "twórców" faktycznie można

mój od lutego(mam nadzieję) idzie na części pierwsze a potem zacznie sie wielkie kombinowanie... nowa rama, nowy silnik... troche planów jest i mam nadzieje że wsio wypali

gorąco pozdrawiam wszystkich posiadaczy GAZów

Życie to wielka impreza. Rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem
uwielbiam 69
uwielbiam 69

dobra dobragural19 pisze:no właśnie-grill niestety najczęściej nie będzie i praktyczny i ładny.
dawaj fotke

nie ma sie co gniewac o opinie.
kazdy jeździ tym czym chce.
vena81 pisze:luckymenbardzo bardzo fajne autko
![]()
![]()
![]()
................
gorąco pozdrawiam wszystkich posiadaczy GAZów![]()
![]()

Ja'Jacek pisze:Bardzo zgrabnie zrobiony... ale ja bym miejsce po drzwiach zrobił w łuku, bardziej pasowało by
do jego naturalnych opływowych kształtów.

biorąc pod uwage fakt, że przeprawówka nie ma się prezentować tylko być praktyczna...luckymen pisze:Ja'Jacek pisze:Bardzo zgrabnie zrobiony... ale ja bym miejsce po drzwiach zrobił w łuku, bardziej pasowało by
do jego naturalnych opływowych kształtów.
bardzo dziękować co do łuków to masz racje, nawet praktyczniej by sie wsiadało.
to troche jak robienie przeprawówki tak, żeby na nią nie wyglądała. duużo pracy,
nie wiem czy nie syzyfowej

ale... poza łukami jeszcze zielony kolor

mam bardzo podobne rury do ciebie luckymen.