Wspomaganie
Moderator: Student
No nareszcie skończyłem montować wspomagania jak narazie działa bezproblemowo, a wręcz powiem iż takiego efektu się nie spodziewałem, bo kręci się kierownicą lżej niż w mojej osobówce, aż zaczołem się zastanawiać czy nie jest zbyt luźno.
P.S. gdyby ktoś chciał zdjęcia z instalacji i jakieś podpowiedzi to moge wysłać na e-mail.
P.S. gdyby ktoś chciał zdjęcia z instalacji i jakieś podpowiedzi to moge wysłać na e-mail.
XJ 4.0 91r, lift 4" - już nie, HONDA TRX 650 RINCON
Zawsze gotów do pomocy
Zawsze gotów do pomocy
ja tyż poprosze zdjęcia 

Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
nawet pokasztanic nie dadza

zrobcie sciepe, kupcie prezesowi dysk 120 gb i ladnie poproscie zeby wam wgral moda ktory pozwala umieszczac zdjecia na forum, bez potrzeby wgrywania na serwer, tylko cos w rodzaju umieszczania avatara, wybiera sie jakie zdjecia z dysku chce sie w wstawic kilka wyslij i gotowe

zrobcie sciepe, kupcie prezesowi dysk 120 gb i ladnie poproscie zeby wam wgral moda ktory pozwala umieszczac zdjecia na forum, bez potrzeby wgrywania na serwer, tylko cos w rodzaju umieszczania avatara, wybiera sie jakie zdjecia z dysku chce sie w wstawic kilka wyslij i gotowe

Ostatnio zmieniony sob sie 14, 2004 11:33 pm przez moralez, łącznie zmieniany 1 raz.
ZG 5.2 96r.
Wy to sobie gadu-gadu o dyskach i slide-szłoach, a ja bym te zdjecia jednak chętnie obejrzał

Choroba Gaz69.