Moderator: Student
tyle gadki było o blokadzie więc sobie chce zmotać... a nie sprzedają takowych półosi do blokad.... już wszystko mam .;. tylko półoś mi potrzebnaRudeBoy pisze:a po co dorabiac?
Nie taniej kupic nowa?
Powiem tak... coby imć MOC się nie przy... tentegosowywał do "małotechniczności" mojego języka technicznegoRudeBoy pisze:nie gza chce ogladac...MOC pisze:a co bananowego gza nie widziales
bo gaz jak gaz.
Ten patent blokujacy chcialbym zobaczyc. Choc byc moze to jakis tajny patent.
Nieee... patent ogólnodostępny.... blokady dla wszystkich ... równouprawnienieRudeBoy pisze: Choc byc moze to jakis tajny patent.
nie powiem, ze mnie nie zaciekawil ten patent, zrobisz jakis rysunek ? pliss co dwie glowy to nie jedna....JaFuzz pisze:... resztę da radę załatwić "domowymi" sposobami no, może jakiś jeden most żukowski ze złomcaja preferuję wołgowski
... reszta to kwestia czasu... jakiś klucz nasadowy... wielowypusty pasujące z satelit mechanizmu różnicowego mostu wołgowskiego... i takie tam ... obaczymy... jak się skończy... mam nadzieję że nie utknie...
dzisiaj muszę jeszcze reinstalkę kompa zrobić bo coś się nie chce uruchamiać... w niedziele jakieś rysunki zamieszcze to będziecie mogli mi w spokoju wady wytknąćmiskiller pisze: nie powiem, ze mnie nie zaciekawil ten patent, zrobisz jakis rysunek ? pliss co dwie glowy to nie jedna....![]()
Ładnie to tak kraść czyjeś pomysłyJaFuzz pisze:Powiem tak... coby imć MOC się nie przy... tentegosowywał do "małotechniczności" mojego języka technicznegoRudeBoy pisze:nie gza chce ogladac...MOC pisze:a co bananowego gza nie widziales
bo gaz jak gaz.
Ten patent blokujacy chcialbym zobaczyc. Choc byc moze to jakis tajny patent.to pokażę jak skończę... blokada jest bardzo prosta... mało elementów
ma być stosowana tylko w sytuacjach kiedy napęd na przód i reduktor nie daje już rady. Nie ma to być stosowane tak jak np Artur pisze "pełna pi..a i przeskakujesz..." choć nie powiem że foty zamieszczone przez niego na stronie bardzo mi rozjaśniły patent na którego podstawie chcę zmotać moją blokadę...
jak na razie to jedyne co trzeba dorobić to półoś... resztę da radę załatwić "domowymi" sposobami no, może jakiś jeden most żukowski ze złomcaja preferuję wołgowski
... reszta to kwestia czasu... jakiś klucz nasadowy... wielowypusty pasujące z satelit mechanizmu różnicowego mostu wołgowskiego... i takie tam ... obaczymy... jak się skończy... mam nadzieję że nie utknie...
Trza było nie zamieszczać fotek na swojej stronieArtur pisze:
Ładnie to tak kraść czyjeś pomysły![]()
I tak pewnie nie dacie rady zrobićJaFuzz pisze:Trza było nie zamieszczać fotek na swojej stronieArtur pisze:
Ładnie to tak kraść czyjeś pomysły![]()
a tak kolega się pochwalił
i masz babo placek hehehe znalazł się taki któremu te pare fotek wystarczyło
pomysł dobry... ale i tak pewno będą różnice w wykonaniu
spoko.... dzisiaj już dokładne rysunki techniczne zrobione... teraz czas znowu zadziwić moich ślusarzy...Artur pisze: I tak pewnie nie dacie rady zrobićale próbowac próbować a może sie uda
a napewno warto poswiecić czas i pieniądze
Noooo nie podsyfiajArtur pisze:
I tak pewnie nie dacie rady zrobićale próbowac próbować a może sie uda
JaFuzz!Ja tam w Ciebie wierzę i jak to zmotasz juz-to bardzo chetnie zakupie gotowe rozwiazanieJaFuzz pisze: spoko.... dzisiaj już dokładne rysunki techniczne zrobione... teraz czas znowu zadziwić moich ślusarzy...zawsze mówią że to nie ma prawa działać
jak im coś przynoszę ... ale zawsze działa... więc jak się spotykamy w realu to obejrzysz sobie moją blokadę
heheh
Jaroma pisze:A powiedz jak zrobiles pierwsza blokade w niebieskim to w nastepnej modyfikowales cosczy byla idealna i robiles kolejne bez zmian.
Ogólnie nad pierwszą pracowałem dość długo teraz to co innego powiem banał ale ogólnie konstrukcja kosza i przesuwki ok strzał w 10tke. Poprawiałem tylko system załączania. Ogólnie tył to banał zmotaj na przodzie to jest wyzwanie.Jaroma pisze:Noooo nie podsyfiajArtur pisze:
I tak pewnie nie dacie rady zrobićale próbowac próbować a może sie uda
Klęski nie zniese.
![]()
Poswiecic kase i czas to mozna ale na pycenie w terenie jak blokada sie sprawdzi.
A powiedz jak zrobiles pierwsza blokade w niebieskim to w nastepnej modyfikowales cosczy byla idealna i robiles kolejne bez zmian.
I ty BrutusieJaFuzz pisze:Jaroma pisze:A powiedz jak zrobiles pierwsza blokade w niebieskim to w nastepnej modyfikowales cosczy byla idealna i robiles kolejne bez zmian.
! Nic mu nie mów to szpiegus
!! jedzie na dwa fronty
!! wyciąga od ciebie i odemnie
! hehehe
dobra dobra... zrób sam rysunkiJaroma pisze: I ty BrutusiePrzeciwko mnie na forum sie oglaszasz
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości