Moderator: Student
kUBI pisze:Witam!! mam pytanko. Chce, a właściwie muszezakupic resory przednie do swojego gaziora...no i zastanawiam sie nad kupnem nowych...od tych ludków co to przyworza je ze wschodu. Zastanawiam sie ile za resorki moge zapłacic(po ile chodza) coby nie przepłacic
Ewentualnie jak by ktosik miał kontakt z takowymi ludziami.....to tyż niech sie wypowie. dzieki!
Kubi, jak Ci się nie pali, to mogę Ci przywieźć z Ukrainy, nówki, tylko niech się tam trochę uspokoi...kUBI pisze:Witam!! mam pytanko. Chce, a właściwie muszezakupic resory przednie do swojego gaziora...no i zastanawiam sie nad kupnem nowych...od tych ludków co to przyworza je ze wschodu. Zastanawiam sie ile za resorki moge zapłacic(po ile chodza) coby nie przepłacic
Ewentualnie jak by ktosik miał kontakt z takowymi ludziami.....to tyż niech sie wypowie. dzieki!
SebastianS pisze:Kubi, jak Ci się nie pali, to mogę Ci przywieźć z Ukrainy, nówki, tylko niech się tam trochę uspokoi...kUBI pisze:Witam!! mam pytanko. Chce, a właściwie muszezakupic resory przednie do swojego gaziora...no i zastanawiam sie nad kupnem nowych...od tych ludków co to przyworza je ze wschodu. Zastanawiam sie ile za resorki moge zapłacic(po ile chodza) coby nie przepłacic
a mnie tylne...SebastianS pisze:Kubi, jak Ci się nie pali, to mogę Ci przywieźć z Ukrainy, nówki, tylko niech się tam trochę uspokoi...kUBI pisze:Witam!! mam pytanko. Chce, a właściwie muszezakupic resory przednie do swojego gaziora...no i zastanawiam sie nad kupnem nowych...od tych ludków co to przyworza je ze wschodu. Zastanawiam sie ile za resorki moge zapłacic(po ile chodza) coby nie przepłacic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości