Uszczelniacz pod wajche
Moderator: Student
- terenowiec69
-
- terenowiec69
-
uszczelniacz pod wajchę
jestem tu nowy i miałem problemy na początku ,bądzcie wyrozumiali,sam mam Gaza 69 m ,którego remontowałem 1.5 roku,i doswiadczeniami ,które nabyłem w czasie restauracji mogę sie podzielić z innymi
terenowiec69,GAZ 69 AM 1964r,GAZ 69 M 1971r,
Re: uszczelniacz pod wajchę
terenowiec69 pisze:jestem tu nowy i miałem problemy na początku ,bądzcie wyrozumiali,sam mam Gaza 69 m ,którego remontowałem 1.5 roku,i doswiadczeniami ,które nabyłem w czasie restauracji mogę sie podzielić z innymi

ostatni wiking w Rzeczpospolitej

- terenowiec69
-
- terenowiec69
-
zdjecia mojego gazika,półtora roku pracy,http://www.gaz69.ru/gallery/thumbnails.php?album=360
jednak orginał to jest to...
terenowiec69,GAZ 69 AM 1964r,GAZ 69 M 1971r,
A co Ty się kolego tak chwalisz sprzętem w dwóch tematachterenowiec69 pisze:zdjecia mojego gazika,półtora roku pracy,(alt+p)

Popraw linka, zamiast [img] wstaw
Ale swoją drogą następny ładnie zrobiony gazik

SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
- terenowiec69
-
terenowiec69 pisze:zdjecia mojego gazika,półtora roku pracy,http://www.gaz69.ru/gallery/thumbnails.php?album=360
Teraz chyba lepiej

Disco 300 ES
terenowiec69 pisze:GAZikowiec 70%,terenowiec 30%,chociaż w trakcie remontu byłem 100%
GAZikowiec,ale po kilkumięsięcznej jezdzie to sie trochę zmnieniło.Nadal jestem zwolennikiem orginału,czasami robie wypady w teren ze znajomymi na trzy,cztery Gazy.

to w Chełmie tyle gazow jest?? Mi sie zdawalo ze max 2 sa. Nie widac na miescie... chyba tylko w terenie brykaja

Tak przy okazji tego gaza do polowan uzywasz?? Bo wiem ze jednego mysliwi uzytkuja

Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''