z czego połowe trasy powozi młody
Moderator: Student
Ja tu mówię o całym samochodzie a nie o silnikach.qwinto pisze:ta ....nawyższa... a 5,7 v8 300~350 kucy szewi w standardzie to to - ciastkoa i dłubnąc to łatwo.. i ta muzyka pracy .... a TD
![]()
...
Z tego co mi wiadomo to siedem-dwójka miała silnik o mocy 574 kW (choć widziałem też podawane 840 KM co nijak mi nie wychodzi po przeliczeniachMikołaj pisze:(...)
A silnik ekstra to jest z T-72 V12 dieselek 720 kW. I pali wszystko co mu nalejesz
Jeździłem T-34, T-72, BWP, SKOT, i inne wojskowe cuda ale podkręciłem się dopiero przy jeździe LeopardemSilvestr pisze: Z tego co mi wiadomo to siedem-dwójka miała silnik o mocy 574 kW (choć widziałem też podawane 840 KM co nijak mi nie wychodzi po przeliczeniach). Był jeszcze udoskonalony - o mocy 1000 KM, ale tylko w Jugosławii.
Co do paliwa to tak jak mówisz - przepala prawie wszystko
He he, o wiele więcejSilvestr pisze:Obawiam się że sam silnik może ważyć co najmniej tyle, co teraz Twoja maszynaMikołaj pisze:Ile to waży (sam silnik)???Nieeeeeee... na pewno jest cięższy
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość