BABCIA I pisze:Mag ! Nie czytaj bzdur! Jeśli ma spręż w cylindrach to będziesz miał z auta pociechę.
Babcia....zaczynają mnie nudzić twoje wykłady o konieczności posiadania sprężania....jak myślisz - Mag zakłada silnik z słabym sprężaniem, aby mieć qurwice mózgu a nie pocieche z auta ?
słyszałeś może o silnikach spieprzonych już w fazie projektowania ?
też będzie pociecha z nich ? przez ile ?
ten silnik do nich właśnie należy....niestety....mimo, iż jestem "fanem" mercedesa , nawet moja córka ma na drugie mercedes co świadczy chyba o dość dużym zafascynowaniu marką, muszę przyznać , że ta seria silników i 4 i 6 cyl. jest najgorszym gównem jakie powstało w mercedesie...nie jestem samotny w tej opini....rozmawiałem o tym z Magiem już jakiś czas temu i stąd moje humorystyczne nawiązanie do niego , że silnik zaraz się zesra.....poźniej podpowiedziałem na temat chłodnicy....
więc jeśli ktoś tu pisze bzdury to właśnie twoja wypowiedź jest bzdurna....sręż w cyl....owszem...prawda....ale to nie forum uczniów z technikum samochodowego i nie trzeba tu nikogo oświecać, że aby nie być głodnym trzeba zjeść....