Nie jestem pewien czy np. brak lub obecność kierunkowskazów można uznać za poważną różnicę, ale tak - różnice były.Kacper98 pisze:Były jakieś poważne różnice w instalacji?
PS: poszło na PRV
Moderator: Student
Nie jestem pewien czy np. brak lub obecność kierunkowskazów można uznać za poważną różnicę, ale tak - różnice były.Kacper98 pisze:Były jakieś poważne różnice w instalacji?
Robiłem kiedyś samemu przednią wiązkę. Jak masz dużo czasu i chęci i koniecznie chcesz zrobić sam to można...ale ja bym się chyba drugi raz nie porwałKacper98 pisze:http://olx.pl/i2/oferta/instalacja-gaz- ... cb6c3ac9e4
Cena chyba dobra co sądzicie? czy lepiej robić samemu?
Jeżeli można proszę również o podesłanie dokumentacjigrobas pisze: ↑czw lip 06, 2017 8:28 pmTe schematy o ile pamiętam dobrze, to miały tyle samo wspólnego z GAZikiem, co i smartfon kierowcy w kieszeni...w sensie wsadzić można, ale z oryginałem to miało może kable wspólne niektóre
![]()
Zaczniesz motać, coś nie pyknie, i wtedy zaczyna się szukanie co autor miał na myśli
Dokumentacja do oryginała poszła na priv![]()
Mam zablokowane wysyłanie wiadomości prywatnych, proszę podaj maila w prv to się odezwę na maila.grobas pisze: ↑czw lip 06, 2017 8:28 pmTe schematy o ile pamiętam dobrze, to miały tyle samo wspólnego z GAZikiem, co i smartfon kierowcy w kieszeni...w sensie wsadzić można, ale z oryginałem to miało może kable wspólne niektóre
![]()
Zaczniesz motać, coś nie pyknie, i wtedy zaczyna się szukanie co autor miał na myśli
Dokumentacja do oryginała poszła na priv![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości