GAZ w archiwalnych zdjęciach
Moderator: Student
Re: GAZ w archiwalnych zdjęciach
dziala - dzwon tylko wieczorem bo po operacji jestem i przez dzien mam rehabilitacje
Jest beret , jest moc .Tylko co na rękawie . Kotwica czy spadochron . 

patrz na szybe ostatniego
a "kotwice" to miały UeSy, przecież nie
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
OK jakoś zapamiętałem zwykłe moro, ale to była (czas kontaktu) końcówka istnienia i na dodatek ćwiczenia rezerwy może w ramach ogólnych braków i oszczędności rezerwie wydano zwykłe moro. Może dlatego tak zapamiętałem, a może wiek czyni jajecznicę z mózgu
i było inaczej

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Dwie dywizje srworzone w układzie warszawskim do desantowania na teren Danii. Jedni z powietrza, drudzy z morza.
W USeach biegali jeszcze chłopaki z 1 Batalionu Szturmowego (jednostka specjalna i dalekiego rozpoznania na szczeblu frontu polskiego), plus trzy kompanie specjalne dla każdej armii (48, 56 i 62), plus plutony specjalne na szczeblu dywizji.
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Ha ha, i jeszcze co bardziej kumaty trep. Co miał znajomości w logistyce i potrafił sobie załatwić us. Taka moda. 

To oczywiste. Jenerały z dojściami to nawet oficjalnie paradowały.
Spadaki i specjalsi mieli jeszcze oficjalne pozwolenie na podwijanie rękawów. Nie wiem jak z morskimi desantowcami.
Spadaki i specjalsi mieli jeszcze oficjalne pozwolenie na podwijanie rękawów. Nie wiem jak z morskimi desantowcami.
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Wydawał to pozwolenie dowódca jednostki,rano na odprawie.
Oczywiście zależało to od pogody i temperatury .

Hujowo , ale jednakowo 

rano w południe i wieczorem wydzwaniam i tak nie odbierasz telefonu, wypierdol go!
Gazy 69