Co myslicie o lataniu ramy?
Moderator: Student
Latanie ramy rozwiazaniem nie jest. Poza tym zazwyczaj jest tak, ze zamierzasz zalatac jakas tam dziure w rami po czym okazuje sie ze dziura jest nie jedana a jest ich 15. Ja tak mialem. Rozebralem autko, zeby rame latac. Jak ja zobaczylem z bliska i dokladnie jak bloto odpadlo to dziekowalem najwyzszemu, ze mi dal tyle szans przezycia na drodze i w lesie...
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
Jakie ramy w gazikach są każdy wie, ja u siebie mam 3 sztuki, z czego dwie nadają się tylko do wywózki na najbliższy złom. Całe szczęście ta trzecia jeszcze jakoś wygląda... Łatanie jest dobre ale na krótką metę. Prawda jest taka, że jak rama w gazie zacznie gnić to już jest poważny problem aby temu zaradzić.
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
Wiem, ze to glupio zabrzmi ale jezdzilem dwoma roznymi ruskimi syfami i oba mialy polatana rame. Zawsze jak przybutowalem w terenie i zdazylo sie zrobic "hop" to zaciskalem zeby z obawa czy mi sia auto zlozy czy nie.
Pozadne latanie ramy kosztuje duzo kasy i byle kto tego nie zrobi. Lepiej jest poszukac zdrowej ramy do gazora. Da sie jeszcze takie znalezc. Teraz jak juz mam "nowa" rame bede odwazniej sie poruszal i to mnie cieszy
6
Pozadne latanie ramy kosztuje duzo kasy i byle kto tego nie zrobi. Lepiej jest poszukac zdrowej ramy do gazora. Da sie jeszcze takie znalezc. Teraz jak juz mam "nowa" rame bede odwazniej sie poruszal i to mnie cieszy

grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć