Jak dla ciebie fanatyka oddam za darmo

Moderator: Student
Ale ja jestem fanatykiem oryginału i nie wiem czy bym się przemógł wymienić silnik na inny - nawet taki z GAZa. Do tego boję się, że mi będzie się sypał z mocniejszym silnikiem a ja akurat chcę jeździć a nie naprawiać - przynajmniej narazie puki nie mam gdzie tego robić. Być może kiedyś jak się nacieszę jazdą i znajdę jakiś kąt dla siebie...Mikołaj pisze:Jak chcesz to mam parę złomów do wyremontowania![]()
![]()
![]()
Jak dla ciebie fanatyka oddam za darmo
tydzień go miałem bo sie negatywnie zweryfikował...okazało sie ze cudowny trzybiegowy automat nie pojmuje potrzeby wpycenia zimą na łysych kapciach na salnopolbanan pisze:czesław&jarząbek pisze:taa? miałem beczke 77 2.3 na k-jetronicu...![]()
![]()
![]()
to szczepa miałeś.....bo k-jetronic wszedł '80....
a gaźniki szły w większości w busach i aut dla policji, poczty , itp.
zwłaszcza że 2.3 było z pierwszego własciciela z kwitami pełnymi a 2.5na wtrysku...nie bede tej dyskusji kontynuowałbanan pisze:...ziew.....![]()
a motory 2.5 NIGDY nie były na wtrysku tylko na 4-ro gardzielowym gaźniku.....2.8 miały wtrys a gaźnik również...
co do skrzyni to jakiś konstruktor musiał ci wsadzić skrzynie od W115....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości