A czym tam śmigałeś??? - może mam Cię gdzieś na fotach...SYCOW pisze:Ja bylem przez ostanie 3 lata na imprezce tam i bardzo mi sie podobało
ponownie V6 w gazie/uazie
Moderator: Student
--------------------------------------------------------------------------------
na Diskovery widziałem jak wymieniali na poligonie silnik w leopardzie w ciągu 12 minut.
nie pamiętam dokładnie ale chyba mówili że silnik waży coś kole 3 ton z osprzetem
No, ale tam jest power-pack i wyjmujesz go razem z transmisją.. 12 minut chiba mało prawdopodobne, ale cały PP sie wymienia w mniej niż godzinę. Nowe 72m czołgi dla Malezji mają mieć już powerpacki.
Albert
na Diskovery widziałem jak wymieniali na poligonie silnik w leopardzie w ciągu 12 minut.
nie pamiętam dokładnie ale chyba mówili że silnik waży coś kole 3 ton z osprzetem
No, ale tam jest power-pack i wyjmujesz go razem z transmisją.. 12 minut chiba mało prawdopodobne, ale cały PP sie wymienia w mniej niż godzinę. Nowe 72m czołgi dla Malezji mają mieć już powerpacki.
Albert
Jest to prawdopodobne...Albert_N pisze:No, ale tam jest power-pack i wyjmujesz go razem z transmisją.. 12 minut chiba mało prawdopodobne, ale cały PP sie wymienia w mniej niż godzinę. Nowe 72m czołgi dla Malezji mają mieć już powerpacki.
Albert
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Ja zaczynałem jednośladem (a włściwie dwu - motocykl był z koszemSYCOW pisze:bylem tam tylko jako widz, jeszcze nie posiadalem zadnego autkaale klimaty byly zajebiste

...ech, to były czasy. Za to na ostatnim byliśmy wiadomo czym, konkretnie zatopiliśmy w pewnym rowie z błotem to owe "wiadomo co" (musiano nas PTS-em wyciągać) a wieczorem bania w wiadomo czym

Silvestr
leć po sprzęt bedzie wesoło ....Darek pisze:te 12 minut to na bank jestem pewien i dam reke do taboretu przybic a co do jego masy to już tak dokładnie nie pamiętam

Ostatnio zmieniony pt kwie 04, 2003 1:43 pm przez qwinto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A skrzynia jaka? Są fordowskie na tyl e krótkie żeby się zmieściły?Mikołaj pisze:Taurus 3.0 V6. Taki sam silnik jest w Fordzie AEROSTARZE. Ale tam jest dużo elektroniki 147 KM. I dość drogie to jest.
Do terenówki lepiej zapakować silnik od siery, granady 2.3 (115 KM) lub 2,8 (coś koło 160KM).
Granadę z gazem można trafić za 2,5 koła. Masz i silnik i instalację.