Oddam
Moderator: Student
Ponawiam ofertę luźnych części do gaza - skrzynie biegów 2x oryginał, 1x żuk trójka... Do tego zwrotnice oryginalne, trochę przekładni głównych ( chyba ze trzy ), rozrusznik ale nie wiem w jakim stanie chyba żuk, pompa paliwa, piasty kół i inne detale. mam tez przednie błotniki ale w takim sobie stanie... Najlepiej zapraszam do siebie - mozna przejrzeć i wybrać... Inaczej będę zmuszony oddac to na złom, bo niedługo muszę zwolnić powierzchnię magazynową
A częściami nie hienuję...
Może zbiornik paliwa ten pod nogami pasażera ?

Może zbiornik paliwa ten pod nogami pasażera ?
Nic nie będzie już takie jak dawniej. Kupiłem Gaza...
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
Chyba mówimy o tym samym - zbiornik dodatkowy pod siedzeniem pasażera, jest ok ułamana tylko rurka zasilania lub powrotu tego nie wiem... mogę ew. sprawdzić - w każdym razie jest do wziecia bo mnie niepotrzebny....
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
Witam,faust 12 pisze:Chyba mówimy o tym samym - zbiornik dodatkowy pod siedzeniem pasażera, jest ok ułamana tylko rurka zasilania lub powrotu tego nie wiem... mogę ew. sprawdzić - w każdym razie jest do wziecia bo mnie niepotrzebny....
jutro, tj w poniedzialek rozejrzę sie za jakimś transportem od Ciebie, a jeśli nie znajdę, to czy wyślesz na mój koszt?
pozdrawiam,
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
Jasne, że tak... Przyznam szczerze, ze nie lubie pakować, ale jak pisałem, skoro cos ma sie zmarnować to lepiej oddać, a nuz się przyda...beztroski pisze:Faust, a jak bym coś chciał, to wchodzi w grę wysyłka? Bo ja z mazur, to daleko troche by było jechać.
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
GAZ 69M 1974 (?)
RR 300 Tdi
Grupa D!
http://moto.allegro.pl/item309148481_zb ... _zuka.html
to nie do gaza?
to nie do gaza?
Panowie
Potrzebuje boczne (tylne) blachy do komandorki - bez blotnikow.
Sprawa wiaze sie z cieciem nadwozia. Nie chce niszczyc calej kasty (tylko taka znalazlem) bo moze ktos ja od goscia kupi i uratuje kolejnego gaziora.
Orginalnej blachy podczas remontu nie udalo sie zreanimowac, wobec tego faktu tyl zrobiony mam "na rowno".

Da sie z tym zyc ale przy kolejnej blacharce chcialbym powrocic do oryginalnego wygladu.
Do Gaza nic nie oddam (nie posiadam czesci zapasowych)
W ramach ewentualnej wymiany moge zaoferowac dowolne czesci z roznych pojazdow (fotele, chlodnice, elementy silnikow itd).
Jezeli moj post "zalatuje" gielda to przepraszam i gotowy jestem na "ciach".
Potrzebuje boczne (tylne) blachy do komandorki - bez blotnikow.
Sprawa wiaze sie z cieciem nadwozia. Nie chce niszczyc calej kasty (tylko taka znalazlem) bo moze ktos ja od goscia kupi i uratuje kolejnego gaziora.
Orginalnej blachy podczas remontu nie udalo sie zreanimowac, wobec tego faktu tyl zrobiony mam "na rowno".

Da sie z tym zyc ale przy kolejnej blacharce chcialbym powrocic do oryginalnego wygladu.
Do Gaza nic nie oddam (nie posiadam czesci zapasowych)

W ramach ewentualnej wymiany moge zaoferowac dowolne czesci z roznych pojazdow (fotele, chlodnice, elementy silnikow itd).
Jezeli moj post "zalatuje" gielda to przepraszam i gotowy jestem na "ciach".

wolf
Hil/Gaz69A
Hil/Gaz69A
-
-
[quote="HAndy"]Poszukuję uchwytu z mocowaniem do ławeczki jak na zdjęciu poniżej. Posiadam tylko przy jednej ławeczce. Może ktoś ma na zbyciu ? inne propozycje również są uprawnione.
quote]
jak by co to mnie też by się przydały ale dwie sztuki
quote]
jak by co to mnie też by się przydały ale dwie sztuki

Gaz do końca-mojego albo jego
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota