zle troche slyszalem bo chodzilo o gaza 66 z orginalnymi blokadami, a nie namotanymiwojtekd pisze:slyszalem ze blokady do gaza66 podchodza od stara 266 tylko trzeba troche namotac. Jeszcze sie spytam kumpla o szczegoly to dam znac

Moderator: Student
zle troche slyszalem bo chodzilo o gaza 66 z orginalnymi blokadami, a nie namotanymiwojtekd pisze:slyszalem ze blokady do gaza66 podchodza od stara 266 tylko trzeba troche namotac. Jeszcze sie spytam kumpla o szczegoly to dam znac
Byłeś najebany jak autobus, jak zresztą wszyscy... oprócz mnie... NIczego takiego nie byłoMag69 pisze:To ty go jeszcze maszStudent pisze:...... dlatego jeszcze długo wincha nie będę miał w swoim szrocie...![]()
byłem świadkiem , i nie tylko ja ,jak GO podarowałes bardzo sympatycznej osobie płci odmiennej.
Powiedz mi chłopie, po co tak dywagujesz? NIc to nie wnosi, poza dalszymi wątpliwościami. Czy nie lepiej poszukać u źródeł?SZKLARZYK pisze:Wiem,że nie które Gazy 63A w wersji sanitarnej miały mechanika na przodzie i 100% blokadę tylniego mostu.Ale nie kazy Gaz 63 z wyciągarka miał blokade.Tak więc 100% w Gazie 66 to raczej nie brednie.Pytanie tylko z kąd cos takiego zdobyc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość