Gaz czy Uaz?
Moderator: Student
A i M - są - 4(oficerka) i 2 siodełkowy (dla ludków)kpeugeot pisze:jakies były
A
M
ktos kiedyś pisal o AM itd
a w gazie to jest jeden typ silnika????
jakby niebyło do uaza łatwiej wsadzić inny silnik niż do gaza

w gazie 2 silniki 2100 - rodzynek żaaaaaaaaadko do znalezienia
2400 - standart..
to fakt do uaza idzie szybciej wsadzić inny motor ...chodzi ci o większą ilosć miejsca pod machą zapewne.... ale czy to jest argument

Ostatnio zmieniony czw kwie 03, 2003 11:43 am przez qwinto, łącznie zmieniany 3 razy.
Qwinto i Konrad ale wy pierdolicie
jak do Uaza latwiej zadaptowac inny silnik
?????? co wy glupa rzniecie
6
przez to ze uaz ma polaczone wszystko w kupe
fujjjjjjjjjjjjjjj trza wszystko wymienic
a gazior skrzynia i reduktor zostaje a co kolwiek wkladamy coby tylko walek krecilo do skrzyni nawet mlynek do kawy
jedyny problem to dlugosc walka i lapa pod inny silnik
jak do Uaza latwiej zadaptowac inny silnik

przez to ze uaz ma polaczone wszystko w kupe

a gazior skrzynia i reduktor zostaje a co kolwiek wkladamy coby tylko walek krecilo do skrzyni nawet mlynek do kawy

GAZ69>Terrano3.0>3xVitara>SAMURAI>TOY LJ70>JEEP TJ,XJ,WJ>2xJIMNY>2xGVII2,7+TJ
Koyo nieprzesadzaj - i dokładnie czytaj postyKoyot pisze:Qwinto i Konrad ale wy pierdolicie
jak do Uaza latwiej zadaptowac inny silnik?????? co wy glupa rzniecie
6
przez to ze uaz ma polaczone wszystko w kupefujjjjjjjjjjjjjjj trza wszystko wymienic
a gazior skrzynia i reduktor zostaje a co kolwiek wkladamy coby tylko walek krecilo do skrzyni nawet mlynek do kawy![]()

wrrrrrr

mówie tylko o wiekszej ilości miejsca

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
KONIEC WOJNY hiii
w ten oto sposób możesz zobaczyc ze jest tak samo dużo plusów jaki i minusów obu aut
najwążniejsze to dobra cena i dobry stan samochodu
reszta to jak kto woli
lubisz retro bierz gaza
lubisz brzydkie kaczątko bierz uaza
w ten oto sposób możesz zobaczyc ze jest tak samo dużo plusów jaki i minusów obu aut
najwążniejsze to dobra cena i dobry stan samochodu
reszta to jak kto woli
lubisz retro bierz gaza
lubisz brzydkie kaczątko bierz uaza
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
- bilans
- Kontaktowanie:
GAZ
lecz wszem i wobec wiadomo iż gaz jest najpiękniejszy w świecie .......
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
Trzeba skontrowac Kapugota!!!! Co do skrzyni biegów gaz ma lepsze rozwiazanie a dlaczego wkładaja do Uazów skrzynie od gazów aaaaa....
? Bo jest lepsza i odzielna mozna do niej podłaczyc jaką skrzynie biegów synchronizowaną (nie tak jak w uazie zgrzyt zgrzyt). Uaz ma zły srodek cieszkości ma przód za cieszki a dupa mu skacze w terenie. Jest duzo cieższy a mocy niema wiecej wcale. Tablicja wskazników jakoś posrodku jest ( Paskuctwo). I ta maska nieaerodynamiczna nie to co w gazie piekny ryjek!!!
.
Jesli chodzi o przeróbki to w uazie duzo nie zdziałasz mo nic sie nieda do niego podpasowac dobrze ani silnika itp a w gazie wszystko zrobisz. No i co do GAZ'a najwiekszy atut to jak bedziesz go miał i dbał o niego to napewno jego wartośc z latami nie spadnie a wzrośnie i to nawet sporo.W porównaniu do uaza. Moim zdaniem w gazie sie lepiej siedzi, szczególnie w emce duzo miejsca z tyłu mozna cos spokojnie przewość. Jest troche mniejszy ale jakos tak swojsko sie w nim siedzi ja mam wrazenie jakbym sie w nim urodził i to my do gazów zostalismy stworzeni.
VIVAT GAZ. gaz gaz gaz

Jesli chodzi o przeróbki to w uazie duzo nie zdziałasz mo nic sie nieda do niego podpasowac dobrze ani silnika itp a w gazie wszystko zrobisz. No i co do GAZ'a najwiekszy atut to jak bedziesz go miał i dbał o niego to napewno jego wartośc z latami nie spadnie a wzrośnie i to nawet sporo.W porównaniu do uaza. Moim zdaniem w gazie sie lepiej siedzi, szczególnie w emce duzo miejsca z tyłu mozna cos spokojnie przewość. Jest troche mniejszy ale jakos tak swojsko sie w nim siedzi ja mam wrazenie jakbym sie w nim urodził i to my do gazów zostalismy stworzeni.
VIVAT GAZ. gaz gaz gaz

Gaz 69 M 1960 - pół wieku i jeszcze jeździ.
E.. tam nie lube jak wąż pierdzi i ogon podnosi

Każdy broni swojego, a tak naprawdę gaz ma swoje zaletyi wady a uaz ma swoje. Jeździłem gazem dwa sezony i przesiadłem się na ramę z uaza bo jest po prosu solidniejsza. Fakt że gazik miał piękną mordkę. Ale nie mogę mówić że uaz jest be. Gazikowcy i Uazowcy łączcie się.
Make peace!!! not war!!!

Każdy broni swojego, a tak naprawdę gaz ma swoje zaletyi wady a uaz ma swoje. Jeździłem gazem dwa sezony i przesiadłem się na ramę z uaza bo jest po prosu solidniejsza. Fakt że gazik miał piękną mordkę. Ale nie mogę mówić że uaz jest be. Gazikowcy i Uazowcy łączcie się.
Make peace!!! not war!!!
Czysta dusza, silna ręka.
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8
Pamiętaj, żelazo nie klęka!!! V8

jerry30 pisze:![]()
Jak to skąd
Macie przeciez tam u siebie na Sląsku magika co robi repliki i rejestruje jako SAM-y.
W Tychach zdaje sie.

Repliką z plastiku lub innego czegoś to sobie sam jeździj, SAM-a rejestrują w Bielsku Białej i jest to podróba Wilisa na podwoziu Suzuki.

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
tak jest jerryjerry30 pisze: Jak wygram w totka to sobie zapodam takiego czapaja na sprezynach i z paroma innymi bajerkami

mam też te materiały - czapaj jest naprawde ciekawy tam

widać, że gościu jest konkretny a nie klei coś z kawałków blachy na dziupli jakiejś......widać to np. na jego fordzie T prezentowanym w motomagazynie.....
jak dobrze pójdzie to będe miał klijenta który chce abym mu zbudował czapaja z kastą od tego gościa tyle, że na mechanice uazowskiej.....
ja na dzień dzisiejszy też bym tak sobie zrobił - wsadziłem w gza tyle, że spokojnie by mi wystarczyło na tą uazowską wersje....a jak mi się trafi klijent na gza to sprzedam i zrobie......
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Discotheque
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: