Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
------------------------------------------------------------------
Czym wiecej nakrecony Gazik tym dalej trzeba isc za traktorem

Moderator: Student
Można też dać do wytoczenia...terenowiec69 pisze:dziubki jak mówisz,takie blaszane specyficzne trudno dorobić,mozna w rurke by włożyć zwyklą srube i obspawać ale to zależy jak kto woli
Gazon pisze:Nowe czesci na Gaz 69 i 69A wystepuja w przyrodzie, jest wszystko sa tez plandeki i stelaze moge dac namiary w rosji na pw.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
------------------------------------------------------------------
Czym wiecej nakrecony Gazik tym dalej trzeba isc za traktorem
Jacek czy to jest dłogość razem z tymi blaszanymi dziubkami, czy netto samej rurki ? Rozumiem że wszystkie 3 rurki powinny mieć jednakową długość.JA'JACEK pisze:(+ / -) ...... 132 cmJakub_AK77 pisze:Witam.
Ma może ktos orginalny wymiar tych 3 rurek górnych ? Jaka jest ich długość ? Mam 3 sztuki , ale cos było motane, bo dwie są jednej długosci , a trzecia jest ciut dłuzsza.
Pzdr
Pewnie w orginale tak jest. U mnie obydwa pałąki maja otwory na rurki do przedniej szyby.terenowiec69 pisze:czesc, przedni pałąk ma otwory na rurki do przedniej szyby,a tylny nie ma,taka róznica
Też bywały 4, ale takiej wersji nie miałem.
Wracam do tematu , bo nie daje mi to spokoju.Jakub_AK77 pisze:W jakiej kolejności powinny być zamontowane pałaki opończy w GAZ-e 69M ? Mierzyłem u siebie i wychodzi że w jednym odległość osi rurki do podłogi wynosi 122 cm , a w drugim 127 cm.
Pzdr Jakub
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość