powodzenia

Moderator: Student
Na pewno ci się NIE zmieści bez zmieniania kształtu ryjka. V12 jest szeroki jak cholera dołem i nie wejdzie Ci pomiędzy podłużnice. Z tego co napisałeś, rozumiem, że ramę robisz od podstaw - minimalna szerokośc światła pomiędzy podłużnicami dla V12 z BMW to około 85 cm, ale to początek góry lodowej. Na wysokości głowic pottrzeba już wyraźnie więcej miejsca z uwagi na koniecznośc przeprowadzenia wałka kolumny kierowniczej, podpięcie filtra oleju (jest wolnowiszący na dwóch przewodach ze zbrojonej gumy). Nad silnikiem musi wejśc pompa hamulcowa z serwem - w BMW by nie weszła puszka serwa, jest zastosowane wspomaganie ciśnieniem z pompy hydrauliki, która daje też ciśnienie na wspomaganie kierownicy i levelling zawieszenia. Taką pompę musiałbyś chyba użyc.DZIK_I_CZAPAJEW pisze:Bart03 pisze:ja z kumplem przymierzalem V12 z BMW pod maske patrola i wejdzie z bieda. A porownaj maske z Patrola do czapaja
zmiesci sie na pewno miezone sprawdzone a co z tego ze ma małą maske ale miejsca w srodku ma nawet duzo nie tak jak patrol ale zmiesci mi sie na pewno
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości