Gaz 69 na springach.
Moderator: Student
-
- Kontaktowanie:
Wiem ze to ciezko ustawic ale mysle ze damy rade jakos. Ja bardzo chcialem takie cos zrobic zeby miec satysfakcje ze damy rade i zeby sie tez troche pobawic tym. Ja nie mam zamiaru tego sprzedawac wiec nie strace. Jak bede chcial cos innego to zrobie czy kupie a to zostawie moze kiedys moje dziecko ( oby nie za szybko) bedzie mialo zabawke.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
I o to chodzitiger pisze:Wiem ze to ciezko ustawic ale mysle ze damy rade jakos. Ja bardzo chcialem takie cos zrobic zeby miec satysfakcje ze damy rade i zeby sie tez troche pobawic tym. Ja nie mam zamiaru tego sprzedawac wiec nie strace. Jak bede chcial cos innego to zrobie czy kupie a to zostawie moze kiedys moje dziecko ( oby nie za szybko) bedzie mialo zabawke.

Trza mieć wyjątkowe pomiki a nie jakieś tam zwykłe syfy

Mojego Gazika też chyba nie sprzedam ponieważ robi za centrum kosztów niwelując podatki, no chyba, że zamieniłbym się na Czopera, bo mam ochotę na szwędaka po Polsce w przyszłym roku.

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
-
- Kontaktowanie:
A mozesz BAKU wyslac na maila jakies fotki swojego gazika bo chetnie bym obejrzal. Jak masz to tez fotki zwieszenia daj.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Nie mam takich problemow. to wyslesz??
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
@ bączuś
ty lepiej tych fot nie wysyłaj- chyba jako ostrzeżenie jak nie robić- sam wiesz że bardzo nieszczęśliwie masz to zrobione, nie żebym się przypierdalał.
ale sam wiesz ile to twoje zawiecho wybuchów generuje.
ty lepiej tych fot nie wysyłaj- chyba jako ostrzeżenie jak nie robić- sam wiesz że bardzo nieszczęśliwie masz to zrobione, nie żebym się przypierdalał.

8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
-
- Kontaktowanie:
To zawsze mozna zalozyc temat jak nie robic zawieszenia.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
Tam z gaza to nie za wiele zostalo wiec nie marudz.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
BAKU zarzuc tymi fotkami.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
To wyslij do mnie na maila a ja dam na serwer mam jeszcze z 400GB wolnego miejsca.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
BĄKU pisze:Ty.... Rumun nie pireżywaj, swoim gazikowym "oryginałem" za dużo toś nie powojował.szary pisze:Gaz na spręzynie...paranoja.
Szarik a ty mienia wykasowałby luzy w pomiku?
eee- przypierdalam sie do stawiania gza na spreżynach, wszystkie inne przeróbki gaza są do przełknięcia.
bączuś - oryginalnym gzem wystartowałem tylko raz-motor wypluł zawory i pościnało sworznie w zwrotnicach- ale to było dawno i raczej nie możesz tego pamietać hehe .
Luz ci wykasuję w pomniku- i w bani przy okazji też bo farmazonisz

8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
w/w drążek NIE MOŻE się krzyżować z drążkiem kierowniczym (tym od przekładni ) panhard MUSI być kotwiczony do ramy po tej samej stronie co przekładnia kierownicza , a do mostu po stronie wąsa zwrotnicy !!!!!
ażeby auto nie myszkowało to do tego wszystkiego trzebaby jeszcze tak pomodzić ażeby panhard był równoległy do drążka kierowniczego pośredniego
no i tylny i przedni panhard musi być po tej samej stronie kotwiczony do ramy - czyli po LEWEJ (chyba że masz gazika z anglii . )
ażeby auto nie myszkowało to do tego wszystkiego trzebaby jeszcze tak pomodzić ażeby panhard był równoległy do drążka kierowniczego pośredniego
no i tylny i przedni panhard musi być po tej samej stronie kotwiczony do ramy - czyli po LEWEJ (chyba że masz gazika z anglii . )
- SebastianS
-