Zawieszenie....optymalnie skuteczne ?
Moderator: Student
Dokłądnie od 742. Miałem takie u siebie założone ale wywaliłem bo robię dużo kilometrów i doszedłem do wnisku że orginały będą wygodniejsze. Starowskie na asfalt się nadają i tylko równy, podczas jazdy trzeszczało wszystko,zamiast pracować amorkami to buda z ramą pracowała.Na drogach szutrowych z tak zwana tarką była masakra, trzeba było jechać albo prawie zerową predkoscia albo bardzo szybko, tylko że wtedy to miałem wrażrenie ze autko tylko muska kołami drogę i odbija się z garbka na garbek z dziury na dziurę:). Plus był taki że auto zachowywało się jak sportowy bolid, żadnych przechylów na szybkich zakrętach, na asfalcie można było 360* zrobić bez strachu że boka się strzeli.
Wybór należy do ciebie:)
pozdrwiam
tomek
Wybór należy do ciebie:)
pozdrwiam
tomek
UAZ M30 3,5l
WJ 2,7 CRD
WJ 2,7 CRD
Ja`Jacek przypuszczam że zukoskie Ci wystarczą, ja mam od żukiety i sprawuja się bardzo dobrze. Z tym że zauważyłem ze sa różnej długości skoku. Kupowałem w różnych sklepach i z przodu mam z większym kokiem niz z tyłu. Nie zwróciłem na to uwagi przy zakupie. Więc to sprawdz, ja myśłałem zę są jednakowe.
Gazy 69
No właśnie w tę niedziele był u mnie Strażak i obiecał rozejrzeć się za czymś w miaręJerry pisze:Jestem.
Miałem na myśli przednie od stara 742.
Jacku pogadaj z Maćkiem S. lub Strażakiem. Oni takie patenty trenowali w dawnych latach.
Ja mysle ze jak dla Twojego uzytku to żukieta lub lublin bedzie ok.
nie drogim a skutecznym jak na moje lajtowe potrzeby.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.