Mocowanie wieszaków resorów
Moderator: Student
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
A kto to wie....... ? Poliuretan i już. Ty chcesz je produkować czy używać, bo z tego co wiem to w sklepachJakub_AK77 pisze:Maks na polibusze potrzebny jest konkretny poliuretan ? Dla mnie polibusze moga okazac sie tańsze od gumowych. Tylko musze wiedziec dokładniej jaki to materiał.
Pzdr jakub
nie ma podziału na polibusze takie czy siakie. Po prostu one są, albo .......... ich nie ma.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Niestety, nie każdy daję się toczyć w tokarce do odpowiedznich wymiarów. Kumpel to trenował i ostatecznie nabył nowe gotoweJA'JACEK pisze:A kto to wie....... ? Poliuretan i już. Ty chcesz je produkować czy używać, bo z tego co wiem to w sklepachJakub_AK77 pisze:Maks na polibusze potrzebny jest konkretny poliuretan ? Dla mnie polibusze moga okazac sie tańsze od gumowych. Tylko musze wiedziec dokładniej jaki to materiał.
Pzdr jakub
nie ma podziału na polibusze takie czy siakie. Po prostu one są, albo .......... ich nie ma.

- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
Chcę produkować . . . . do własnego samochodu. Mam chyba dojscie do materiału i tokarza, więc po co kupować ?JA'JACEK pisze:A kto to wie....... ? Poliuretan i już. Ty chcesz je produkować czy używać, bo z tego co wiem to w sklepachJakub_AK77 pisze:Maks na polibusze potrzebny jest konkretny poliuretan ? Dla mnie polibusze moga okazac sie tańsze od gumowych. Tylko musze wiedziec dokładniej jaki to materiał.
Pzdr jakub
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
Skoro uważasz że się bardziej kalkuluje, a myślę że jakoś to obliczyłeś.......... to czemu nie.Jakub_AK77 pisze:Chcę produkować . . . . do własnego samochodu. Mam chyba dojscie do materiału i tokarza, więc po co kupować ?JA'JACEK pisze:A kto to wie....... ? Poliuretan i już. Ty chcesz je produkować czy używać, bo z tego co wiem to w sklepachJakub_AK77 pisze:Maks na polibusze potrzebny jest konkretny poliuretan ? Dla mnie polibusze moga okazac sie tańsze od gumowych. Tylko musze wiedziec dokładniej jaki to materiał.
Pzdr jakub
Ale nie jestem pewien czy jest to tego warte.....

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Jak czytam czasami to forum to mi przykro. Gosc mowi ze chodzi mu o zeliwny element a w nastepnym poscie ktos pisze ze tych gum jest wiecej niz 4.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Jeżeli kolega koolor sam nie wie czego poszukuje to rodzą sie takie kwiatki...
pierwsze trzy słowa w pierwszym poście:
"witam , poszukuje poduszek"
i konia z rzędem temu kto rozszyfruje , ze kolega poszukiwał mocowań wieszaka resora... bo metalowe części nijak nie kojarzą mi sie ze słowem "poduszka"
pierwsze trzy słowa w pierwszym poście:
"witam , poszukuje poduszek"
i konia z rzędem temu kto rozszyfruje , ze kolega poszukiwał mocowań wieszaka resora... bo metalowe części nijak nie kojarzą mi sie ze słowem "poduszka"
-
@ maksz
Nie tłomacz się, .Dzięki temu temat zrobił się ciekawszy.
Nikt o to nie ma do Ciebie pretensji.......... No może tylko tiger....
Nie tłomacz się, .Dzięki temu temat zrobił się ciekawszy.
Nikt o to nie ma do Ciebie pretensji.......... No może tylko tiger....

Ostatnio zmieniony wt sty 16, 2007 10:12 pm przez JA'JACEK, łącznie zmieniany 1 raz.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
-
- Kontaktowanie:
Nie wiem moze ja jakis niedorozwiniety jestem ale ja jakos zajarzylem odrazu o co koledze chodzi w pierwszym poscie.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
No bo Ty debeściek jesteś, a my tłuki........... (bez urazy za te tłuki).tiger pisze:(...) ja jakos zajarzylem odrazu (...)

Ostatnio zmieniony wt sty 16, 2007 10:25 pm przez JA'JACEK, łącznie zmieniany 1 raz.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.