A jak powiedzialem ze nie to ona na to: Znaczy sie kombi?
I co jej mialem odpowiedziec

Moderator: Student
To mi przypomina kawał o różnicy pomiedzy windami w Polsce i w Etiopii:ZBYCHU pisze: Drugi przypadek miałem w tym samym wydziale z Patrolem gdzie wpisali mi ładowmość 200 kg lub 5 osób i mam problem żeby znaleść 5 osób ważących nie więcej niż 40 kg każda. Pani inspektor taka bzdura jednak nie przeszkadza.
Jak zdrowe chłopy to się nie zesrają....Mag69 pisze:(...) z trudem,ale we dwóch da radę
W 4 sie spokojnie podnosi (w zalozeniu ze wszyscy niosa), mozna tez w 4 (3 niesie i jeden robi pamiatkowe zdjecia, ale wtedy conajmniej jeden z tych trzech musi byc silny), w 2 tez da rade, ale to musza byc tacy co sie nie zesraja, w pojedynke to dla masochistowJakub_AK77 pisze:Co do danych technicznych to mam pytanie?
Jaka jest masa samej kasty w gaziku ? Powiedzmy czy 6-u chłopa jest wstanie ja podnieść ?
Pzdr
No chyba że przyjąć styl pracy rodem z PRL-u. Czterech podnosi, tzn. 3 dyryguje a jeden zapitala.smuggi pisze:W 4 sie spokojnie podnosi (w zalozeniu ze wszyscy niosa), mozna tez w 4 (3 niesie i jeden robi pamiatkowe zdjecia, ale wtedy conajmniej jeden z tych trzech musi byc silny), w 2 tez da rade, ale to musza byc tacy co sie nie zesraja, w pojedynke to dla masochistowJakub_AK77 pisze:Co do danych technicznych to mam pytanie?
Jaka jest masa samej kasty w gaziku ? Powiedzmy czy 6-u chłopa jest wstanie ja podnieść ?
Pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość