produkcją takich pokrak.
Na dodatek produkcją nic nie wnoszącą na rynek motoryzacyjny.
Chyba że były to konkretne zlecenia od klientów z zewnątrz
Moderator: Student
Nie wiem czy robił to WZM pod zamówienie, ale na pewno tam ten mutant stał (może przegląd, remont)JA'JACEK pisze:No po prostu wierzyć mi się nie chce że ta firma zajmowała się
produkcją takich pokrak.
Chyba że były to konkretne zlecenia od klientów z zewnątrz
Takie przeróbki robił WZMot 5 na zamówienie. Gazik Bubu z tego co pamiętam (znam sprawę ze słyszenia) był zrobiony dla jakiegoś waznego trepa - stąd wytłumaczyc można idealny stan podzespołów w jego Gaziku. Poprostu trep załatwił sobie ładną sztukę i poddał modernizacji.....Piter69A pisze:Nie wiem czy robił to WZM pod zamówienie, ale na pewno tam ten mutant stał (może przegląd, remont)JA'JACEK pisze:No po prostu wierzyć mi się nie chce że ta firma zajmowała się
produkcją takich pokrak.
Chyba że były to konkretne zlecenia od klientów z zewnątrzJeszcze 10 lat temu szefem działu remontowego samochodów był tam facet świetnie znający GAZy, UAZy i wątpię żeby pod jego okiem powstały jakieś niedoróby
koolor pisze:Zamieszczam zdjecia swoich uchwytów
www.gaz69.pl/karnister1.jpg
www.gaz69.pl/karnister2.jpg
takie miałem od momentu odnalezienia auta na wsi
Na tylnej klapie nie można bo za delikatna blacha “szuflady”, nie utrzyma 40 l. Paliwa.STAS pisze:(...)
Jest tyle miejsca na tylnej klapie, z boków czy gdziekolwiek. W okolicach przedniego błotnika można zamontować spokojnie 10-15 litrowe kanistry. Ale pod podłogą??![]()
Dziwne to były czasy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość