jak Boga w sercu mieć można, skoro serca zabrakło...SZKLARZYK pisze:Niektórzy to naprawde Boga w sercu nie maja!!
kpiny...
Moderator: Student
może powinniśmy założyć fundacje na rzecz pomocy okaleczonym gazom... No wiecie
"kliknij w Gazika, a jeden złoty zostanie przekazany na odrestaurowanie okaleczonych weteranów radzieckiej motoryzacji..."
albo poszukać sponsora i porozwieszać plakaty:
"Nie kalecz swojego Gaza! Jak TY czułbyś sie z pomarańczową tapicerką?!"
mój ma daleko do oryginału. Ale to naprawde jest przerażające..
"kliknij w Gazika, a jeden złoty zostanie przekazany na odrestaurowanie okaleczonych weteranów radzieckiej motoryzacji..."
albo poszukać sponsora i porozwieszać plakaty:
"Nie kalecz swojego Gaza! Jak TY czułbyś sie z pomarańczową tapicerką?!"
mój ma daleko do oryginału. Ale to naprawde jest przerażające..
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4762318
To sie nazywa pojazd
Nie wiem skad ludzie biora takie pomysly
Przeciez to szkoda energii zeby takie cos robic ..............
i potem jezdzic takim .......... (hmmm)....... CZYMS
To sie nazywa pojazd

Witam,
też to dziś zobaczyłem i nie mogłem się powstrzymać od kontaktu z "gosciem" Pewnie się wkurzył, ale napisałem mu, że on zjebawszy Gaza i powinien otrzymać dożywotni zakaz używania narzędzi (spawarki szczególnie)
Szkoda, że w jakimś bliżej nieokreslonym szale pseudotwórczym ludzie niszczą zabytkowe pojazdy.
Pozdrawiam.
K-68
też to dziś zobaczyłem i nie mogłem się powstrzymać od kontaktu z "gosciem" Pewnie się wkurzył, ale napisałem mu, że on zjebawszy Gaza i powinien otrzymać dożywotni zakaz używania narzędzi (spawarki szczególnie)
Szkoda, że w jakimś bliżej nieokreslonym szale pseudotwórczym ludzie niszczą zabytkowe pojazdy.
Pozdrawiam.
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
- goralski
-
- Kontaktowanie:
temat juz kilka razy byl poruszany apropos gazikow tych oryginalnych i nie.
Nie podoba mi sie ten bo nie,ale rozczulanie sie nad kazdym gazikiem ktory ma inne wentylki to lekka przesada...są jakie są bo ich własciciele tak moga zrobic i tyle
Nie podoba mi sie ten bo nie,ale rozczulanie sie nad kazdym gazikiem ktory ma inne wentylki to lekka przesada...są jakie są bo ich własciciele tak moga zrobic i tyle
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Witam,Babol pisze:nie ładnie tak kogoś oceniać... wiesz jaka była baza? znasz historię tego auta?
masz rację, że to nie jest ładnie i skruszony powiem przepraszam.
Mimo wszystko szkoda, że Gazior został poddany takim "upiększającym" zabiegom. Ten kto przerobił tak Gazika musiał włożyć w to sporo kasy i czasu i jednocześnie odebrał mu jego niepowtarzalny charakter i wygląd. Prościej byłoby chyba od początku kupić jakąś zaokrągloną Kijankę i na niej się wyżyć.
Pozdrawiam,
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
Bardzo emocjonalnie do tego podchodzicie...
Każdemu się wydaje że człowiek zbudował tego dziwoląga za pomocą spawarki
tnąc 100% oryginał prosto z “Zet-eNu”
A może z tego GAZ zostało tak niewiele (poza papierami) że nic innego nie szło zrobić...?
Miał chłopina kilka Polonezów, jakąś SYRENĘ , albo co innego, trochę GAZa...... no to sobie wyrzeźbił...
Każdemu się wydaje że człowiek zbudował tego dziwoląga za pomocą spawarki
tnąc 100% oryginał prosto z “Zet-eNu”
A może z tego GAZ zostało tak niewiele (poza papierami) że nic innego nie szło zrobić...?
Miał chłopina kilka Polonezów, jakąś SYRENĘ , albo co innego, trochę GAZa...... no to sobie wyrzeźbił...

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
smuggi pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4762318
To sie nazywa pojazd

"Jeżdżę z kim chcę"