Czemu jest taki awaryjny

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » pt paź 19, 2007 10:59 am

Forum polonistów to nie jest, ale mnie też wkurza takie pisanie jednym ciurkiem.
Koszmarnie się to czyta.... Ale nie jest źle...u mnie ma “Plusa”.... oddziela poszczególne wyrazy,
używa polskich znaków, kropek oraz dużych liter. :)2
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

Awatar użytkownika
Piter69A

Post autor: Piter69A » sob paź 20, 2007 10:58 am

Jeżeli ktoś ma kasę i może ją wydać ale nie wie jeszcze czy na GAZa czy coś innego niech bedzie to oryginalny ładny GAZ a nie np. modny Willys czy MG. Ładny GAZik 69 jest dużo cenniejszy bo jest ich bardzo mało. Przy rozważaniach czy się dużo psuje weźcie pod uwagę, że te auta mają po 40-50 lat a rozwiązania techniczne są z lat 30-tych-40-tych !! Jazda takim samochodem wymga wielu zabiegów, czynności, innego podejścia niż do zwykłych dzisiejszych aut oraz wiedzy. Każdy kto ma GAZa często właśnie na nim się uczył. Przy gaziku nie da się zadzwonić do serwisu, wziąść auto zastępcze i odbrać za dwa dni płacąc rachunek i wybierając kolor choinki zapachowej. Trzeba wiele umieć zrobić samemu. Jeżeli kolega Wojtek chce kupić takie auto musi sie z tym liczyć. Kup ładnego GAZa i pokazuj go!!

p.s.
Nie daj się kasować porównując ceny z np. JEEPem bo podbijasz w kosmos ceny a inni na tym potem cierpią słysząc np: "Panie takie lampy to ja za 200zł sprzedaję!! " , przy normalnej cenie 40zł/szt :wink:
Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » sob paź 20, 2007 12:04 pm

Wojtek się obraził więc już sobie nie pogadamy....... szkoda. :)21
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”