Wypadki przy pracy :-)
Moderator: Student
Znajomy spawał coś gazowo z kanału i na chwilę palnik odłożył nie gasząc płomienia. Niefortunnie stała tam pusta beczka po benzynie czy jakimś takim specyfiku - jak pieprznęło, to wszystkie szyby w garażu powylatywały (a musze przyznać że garaż jest naprawdę spory) a ptaki przek kilka dni bały sie lądować
Znajomy całe szczęście wyszedł bez szwanku...

Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
oprucz większości wymienionych tutaj jeden wypadek mam bo mamy nie słuchałem
:
przed jednym z kolejnych wypadów niedzielnych zakładałem osłone na przedni most (wzór calmini)
chcialem jeszcze dociągnąć cybanty w resorze więc leże pod syfem klucz około 50 cm róry łep pod gruchą i ciągne mama przechodzi i mówi mi że robota w niedziele przynosi pecha a ja ze swoim
żeby mnie nie ......
jak w tym momecie mi klucz objechał rórą dostałem pod oko z wrażenia poderwało mi łep i jeb w dyfer od dyfra jeszcze strzał o kostke na podjeździe w rezyltacie [cenzura] pod okiem jak bym od gołoty dostał guz na czole jak w bajkach a z tyłu nie wiele mniejszy a to wszystko przez (mame, a może dziure ozonową a może się faktycznie w niedziele nie robi)

przed jednym z kolejnych wypadów niedzielnych zakładałem osłone na przedni most (wzór calmini)
chcialem jeszcze dociągnąć cybanty w resorze więc leże pod syfem klucz około 50 cm róry łep pod gruchą i ciągne mama przechodzi i mówi mi że robota w niedziele przynosi pecha a ja ze swoim

jak w tym momecie mi klucz objechał rórą dostałem pod oko z wrażenia poderwało mi łep i jeb w dyfer od dyfra jeszcze strzał o kostke na podjeździe w rezyltacie [cenzura] pod okiem jak bym od gołoty dostał guz na czole jak w bajkach a z tyłu nie wiele mniejszy a to wszystko przez (mame, a może dziure ozonową a może się faktycznie w niedziele nie robi)

-
-
- Kontaktowanie:
Obstawialbym ze jako uczestniczka juzborman pisze:zeszłą zimę pracuje sobie kątówką (dobrze że zima była i byłem grubo ubrany) jak pier dolneło to jeszcze na wiosnę żona igłą mi z brzucha kawałki tarczy wyjmowała-------10 cm niżej i mógłbym na lade mutta jechać jako uczestnik![]()

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- El Modzello
- bilans
- Kontaktowanie:
odp
tne coś sobie przy gaziku oczywiście w cieniu pod nim , ręka się mskneła jak pirdutneło to tarcza fruwała wszędzie wychodze spod gazika a między oczami wbita połowa tarczy ...... hehhhe dzień wcześniej kupiłem gogle ochronne do takich zajęć , no i sie 10 zł poszło jeb...... ale facjata cała .... 

wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
wypadki
Mi kiedyś lewarek wpadł w rame naszczescie nie zdążełem zdjąć jeszcze koła i spadło tylko pare centymetrow.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Trochę odświeżę temat.
Jakby nie patrzył sam go zacząłem to muszę o niego dbać, żeby się rozwijał
Ostani wypadek przy pracy miałem na szczęście nie ja ale mechanik, który mi go robił. Przycinał wydech pod samochodem i opiłek w oko wpadł. Mówił, że nie raz tak miał, ale zawsze wyjmował okulista i na tym się kończyło. Biorąc pod uwagę mojego gazika nie mogło skończyć się tendencyjnie. Facet ponad tydzień nosił opatrunek, reklamówka leków, ...
Przez to termin ukończenia remontu jeszcze się wyciągnął
Jakby nie patrzył sam go zacząłem to muszę o niego dbać, żeby się rozwijał

Ostani wypadek przy pracy miałem na szczęście nie ja ale mechanik, który mi go robił. Przycinał wydech pod samochodem i opiłek w oko wpadł. Mówił, że nie raz tak miał, ale zawsze wyjmował okulista i na tym się kończyło. Biorąc pod uwagę mojego gazika nie mogło skończyć się tendencyjnie. Facet ponad tydzień nosił opatrunek, reklamówka leków, ...
Przez to termin ukończenia remontu jeszcze się wyciągnął

Gaz 69M 1968 ; Suzuki Vitra 1993 ; Grand Vitara 2007 ; Nissan Leaf 2014
- Mateusz Woj
ehh...
dłonie pocięte nozykiem introligatorskim... zauważyłem ze jak sie nożykiem tnie to ładne krawędzie są, takie równo przecięte i długo nie leci krew... ale że termin skonczenie remontu gonił to tylko jakiś opatrunek z apteczki podręcznej , to wszystko okleić izolacją (bo krew bokiem kapała wiec żeby troche uszczelnić) i do wieczora wytrzymało
opiłki w oczach, z wyciąganiem na pogotowiu włącznie
prześwietlone oczęta po wieczornym spawaniu ramy
(to były czasy)... i znow na pogotowiu sie skonczyło
Hehe, z gelendą już nie ma tak wesoło ;D
dłonie pocięte nozykiem introligatorskim... zauważyłem ze jak sie nożykiem tnie to ładne krawędzie są, takie równo przecięte i długo nie leci krew... ale że termin skonczenie remontu gonił to tylko jakiś opatrunek z apteczki podręcznej , to wszystko okleić izolacją (bo krew bokiem kapała wiec żeby troche uszczelnić) i do wieczora wytrzymało
opiłki w oczach, z wyciąganiem na pogotowiu włącznie
prześwietlone oczęta po wieczornym spawaniu ramy

Hehe, z gelendą już nie ma tak wesoło ;D
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
-
- Kontaktowanie:
Na przeswietlone oczy to mam juz conajmniej 5 patentow chociaz juz mi sie nie zdarza przeswietlac. opilki mnie na szczescie omijaja ale rozgrzane gluty ze spawarki nie raz zwiedzaly moje buty i smazyly mi nogi.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
taa, nie ma to jak zlapac blyska, nocka z bani,
jakis czas temu wyciagalem wieszaki z suzy, no i mloteczkiem stukam lekko, mocno, mocniej...i mlotek sie omsknal i w kolano...myslalem ze umre, bo ok godz doszedlem do siebie ale kolanem nie za bardzo moge ruszac, a nastepnego dnia mam jechac na 2 dni w teren...
jakis czas temu wyciagalem wieszaki z suzy, no i mloteczkiem stukam lekko, mocno, mocniej...i mlotek sie omsknal i w kolano...myslalem ze umre, bo ok godz doszedlem do siebie ale kolanem nie za bardzo moge ruszac, a nastepnego dnia mam jechac na 2 dni w teren...

ERA...ERO disco..ROSJA&JAPONIA RZADZI