Wypasiony to taki co stoi 2 lata w ogródku lub na łące i się pasie, Bananek to ze 4 lata tak pasł swojego Gza i tera to jest furaukash pisze:zalozmy ze zdecyduje sie na wypasionego gaza

Moderator: Student
znaczy jak dopracowana?leszek pisze:przeczytaj jeszcze raz co napisali ci dwaj panowie i dobrze się zastanów.trojkat pisze:w 100% popieram 14 k za uaza toszto horrorborman pisze:miałem dwa gaziki teraz mam uaza , ale za 14 k/z do jazdy po miescie to wolałbym suzuke- -------za gaza uaza nie warto dawać więcej niż 5 tyś a reszte włożyć w remonty i przeróbki.
![]()
no chyba że to by była zajebiście dopracowana mutacja
Wiem cos o tymSlawquu pisze:sprzedać go sprzedasz bo amatorów tego typu sprzęta raczej nie brakuje...problem polega na tym za ile go sprzedasz
cicho bo sie leszcze zwiedzą że auto zmieniamczesław&jarząbek pisze:znaczy jak dopracowana?leszek pisze:przeczytaj jeszcze raz co napisali ci dwaj panowie i dobrze się zastanów.trojkat pisze:w 100% popieram 14 k za uaza toszto horror
![]()
no chyba że to by była zajebiście dopracowana mutacja
unimog na papierach uaza?
Z tego co wiem ktos juz poruszał temat TERENOWEGO MATIZA i jego własności terenowych!!!!Mag69 pisze:Komus robicie z mózgu wodę![]()
Ani Gaz,ani Uaz, nie nadają sie do codziennej normalnej jazdy.
Do normalnej codziennej jazdy nadaje sie ....Matiz![]()
1500ukash pisze:wpadlem na troche inny pomysl, chyba kupie sobie 2 samochodyczy 1500PLN za jezdzacego gaza to duzo czy malo
nie potrafie nic wiecej o nim powiedzic, bo 1. nie znam sie 2. nie widzialem go, to sprzet od goscia ktory zajmuje sie samochodami z demobilu etc, ma rozny sprzet z wojska, czy sa problemy z rejestracja takiego samochodu
no i tu sie nie zgodzeza 1500 to roweru nie kupisz o samochodzie to zapomnij...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości