kiedyś na forum, jakiś harcerz zwrócił sie o pomoc ...faust 12 pisze:.... Kasprol - jesteś lub byłeś harcerzem i masz cos wspólnego z demolką mojego gaza jak sugeruje @Ja'Jacek ?
i Grześ w swojej dobroci , pomagał

Moderator: Student
A niby dlaczego ? Masz jakieś złe doświadczenia w dieslem MB w w/w autkach ? Własnie kończy mi się robić 67 z lekkim MB 2,3D z "kaczki"; jak skończę i będzie mi się to rozwiązanie podobałe to zapodam do 69.klucz13 pisze: Przy takim podejściu to wszysko mozliwegaz 67 ani 69 nie nadają się to silnika MB i to żadnego z wysokoprężnego gora lekka benzyna ,reszta to gnój
..takie widzi świata koło...vandall1 pisze:.A tu dostajesz ciężką,awaryjną taczkę,którą każdy objedzie.O wytrzymałości tego wszystkiego,przełożeniach,reduktorze nie do tych obciążeń nie będę wspominał bo juz mi się nie chce i kluczowi też się nie dziwię,że nie wchodzi w dyskurs,bo ile można.
IWO_FERCIA pisze:raczej nie odrestaurować ... chcialiśbyśmy pojeździć trochę na imprezy o chrakterze zlotowo - przeprawowe ... najlepiej z dzieciakami a moja Ferozka za mała trochę dla wszystkich nasJarem pisze:Witaj![]()
zależy do czego ma Ci służyć ten samochódczy myślisz o odrestaurowaniu czy o samochodzie do przeprawówki czy może rmpst
jeśli odpowiesz nam na te pytania postaramy się odpowiedzieć
Użytkownicy przeglądający to forum: Darek i 8 gości