tak sobie mysle ze jak zmienialem ze starych na nowe to mi jakies 10 minut zabralo, wiec zakladanie tych nie powinno trwac dluzej niz mak 20min. (ale moze glupoty godom)
a moze do tylnego zakladali ?

Moderator: Student
O matko jedyna........RudeBoy pisze:JA'JACEK pisze: [ciach]
Wszystko razem z regulacją luzów trwało jakieś
40 (czterdzieści) minut bo nie zależało nam na czasie.![]()
ERROR6
- 40 minut?
- regulacja luzow w sprzegielkach?
Powiedz jeszcze ile zaplaciles za ten montaz?
Spoko spoko.... to co chciałem to się dowiedziałem... później kasztanienie się rozpoczęło dopieroJA'JACEK pisze:Ciekaw jestem czy sznowny kolega JaFuzz z tego naszego bredzenia "wyniósł" jakąś naukę
Wlasnie bede mial na zbyciu te mniej luksusowe, uzywane. W moim U-469 zamieniam na luksusowe i stare beda do zagospodarowania.JaFuzz pisze:Spoko spoko.... to co chciałem to się dowiedziałem... później kasztanienie się rozpoczęło dopieroteraz tylko kwestia znalezienia takich "mniejluksusowych" czyli na kluczyk ... może ma ktoś na zbyciu
na zbyciu jak na zbyciu - poszło na mailaJaFuzz pisze:Spoko spoko.... to co chciałem to się dowiedziałem... później kasztanienie się rozpoczęło dopieroJA'JACEK pisze:Ciekaw jestem czy sznowny kolega JaFuzz z tego naszego bredzenia "wyniósł" jakąś naukęteraz tylko kwestia znalezienia takich "mniejluksusowych" czyli na kluczyk ... może ma ktoś na zbyciu
RudeBoy pisze:Widzielm ostatnio calkiem chyba nowy rodzaj sprzegielek. Niestety jest to czesc z seri odlew z guwnolitu. Cale sa aluminioweale wygladaj kozacko! Ksztalt maja taki przyjemny. Malowane jakaos taka matowa emalia na czarno i do tego biale emaliowane pokretlo. Wygladaja nawet spoko ale napewno so do dupy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości