Szukam kogoś, kto wyremontowałby Gaza 69 (Wielkopolsk)
Moderator: Student
Re: Szukam kogoś, kto wyremontowałby Gaza 69 (Wielkopolsk)
18- 25 tyś ? Panowie, to masakra jest jakaś... Gazik od biedy kula się jakoś na żukowskim silniku z LPG, choć dobrze byłoby wymienić na jakiegoś diesla. To, co musimy koniecznie zrobić, to połatać mu blachy i zrobić porządek w elektryce. Nie chcę go robić wg oryginału. Chodzi o uratowanie stanu obecnego.
Napewno najlepsza by była opcja, którą wybrałeś- auto nabiera zupełnie innej wartości, ale boję się, że nasz Gazik nie da rady czekać tak długo...
Napewno najlepsza by była opcja, którą wybrałeś- auto nabiera zupełnie innej wartości, ale boję się, że nasz Gazik nie da rady czekać tak długo...
Znam kogoś kto ci to zrobi jak co pisz na priva to dam namiary jeśli jeszcze potrzebne.
NO PAIN NO GAME!
kUBI pisze:(...) gazik 1000, remont 500....sprzedaż gazika w okazyjnej cenie 5000 , zarobek 3500... 2 gaziki w miesiącu...życie rokefelera było przede mną....ach zawistny ten nasz naród, i jak tu się majątku dorobić![]()

Jak miło patrzeć że poczucie humoru w narodzie nie gaśnie.....

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
widzisz, to czego oczekujesz wymaga nakładu czasu... dużo czasu wiązki w pół dnia się nie kładzieRicichett pisze:18- 25 tyś ? Panowie, to masakra jest jakaś... Gazik od biedy kula się jakoś na żukowskim silniku z LPG, choć dobrze byłoby wymienić na jakiegoś diesla. To, co musimy koniecznie zrobić, to połatać mu blachy i zrobić porządek w elektryce. Nie chcę go robić wg oryginału. Chodzi o uratowanie stanu obecnego.

Jak będziesz gadał z elektrykami to umawiaj się na konkretną kwotę za dzieło, a nie na roboczo godzinny... bo się nie wypłacisz

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Po pierwsze to ja się niczemu nie dziwie...Ricichett pisze:Jacek, i Ty się dziwisz, że robią z Ciebie potwora (...)
Po drugie to nic nie zrozumiałeś......
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
elektryka do gaza z żukersem to koszt 200zł,do zrobienia samemu za pomocą przyklejonego tematu,dobrze opisanego dość...
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
No i znowu nic nie zrozumiałemgoralski pisze:elektryka do gaza z żukersem to koszt 200zł,do zrobienia samemu za pomocą przyklejonego tematu,dobrze opisanego dość...

Ricichett pisze:No i znowu nic nie zrozumiałemgoralski pisze:elektryka do gaza z żukersem to koszt 200zł,do zrobienia samemu za pomocą przyklejonego tematu,dobrze opisanego dość..."za pomocą przyklejonego tematu"?
Ślepota nie boli, ale może być uciążliwa...... dla otoczenia....

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=2&t=15512
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Ślepota nie boli, ale może być uciążliwa...... dla otoczenia....
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=2&t=15512[/quote]
Bardziej niż bezinteresowna złośliwość?
Dzięki za link.

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=2&t=15512[/quote]

Dzięki za link.
Odszczekuj się, odszczekuj..........Ricichett pisze:(...)
Dzięki za link.

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
-
- Kontaktowanie:
I dobrze chlop robi ze sie odszczekuje bo byscie mu na głowe weszli 

WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
I tak Mu wejdziemy.....tiger pisze:I dobrze chlop robi ze sie odszczekuje bo byscie mu na głowe weszli

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Podczas remontu wyjdzie ,że mu bulbulator nie chodzi....i się zacznieJA'JACEK pisze:I tak Mu wejdziemy.....tiger pisze:I dobrze chlop robi ze sie odszczekuje bo byscie mu na głowe weszliWystarczy jedno źle postawione pytania i mogiła.....
![]()
![]()
![]()

"Jeżdżę z kim chcę"
Bulbulator wymieniłem w sierpniu na korbulator od Ursusa i jak na razie chodzi jak złoto...kUBI pisze:Podczas remontu wyjdzie ,że mu bulbulator nie chodzi....i się zacznieJA'JACEK pisze:I tak Mu wejdziemy.....tiger pisze:I dobrze chlop robi ze sie odszczekuje bo byscie mu na głowe weszliWystarczy jedno źle postawione pytania i mogiła.....
![]()
![]()
![]()
- goralski
-
- Kontaktowanie:
zawsze tak mówicie a potem cholajza z górnego podajnika siada i klops...
eh...

eh...

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Jeśli bulgotnica mimośrodowa działa, to z siadniętą cholajzą jeszcze pojeździsz, ale w miarę szybko trzeba wymienić...goralski pisze:zawsze tak mówicie a potem cholajza z górnego podajnika siada i klops...
eh...