hamulce
Moderator: Student
Jak ktoś jest z okolicy wa-wy to po porzewody hamulcowe polecam wyprawe do Pruszkowa, tam dorabiają przedwody hamulcowe wszlakiej masci i odrazu z końcówkami. Ja za komplet do gaza zapłaciłem 120 zt.
Jak by coś to służe telefonem na pw.
Jak by coś to służe telefonem na pw.
Choroba Gaz69.
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Wszelkie wartościowe foty wysyłajcie na @, a znajdą sie tu www.luk.desk.pl
Re: hamulce
Sprawdzimy.........no a jeśli to bałach.......Yaro pisze:Przewody hamulcowe idealnie pasują od popularnego STARA 200 a sztuka kosztuje ok 25zł.

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
W takim razie pytanko jak dobrze zarobić końcówki, żeby nie przeciekały??gri74 pisze:Wczoraj kupiłem w słomczynie przewody miedziane w otulinie plastikowej fi 6mm po 6zł za mb. Końcówki pójdą ze starych przewodów i będę już miał kpl.
Jest jakieś coś do tego, bo ja po prostu rozginałem i młotkiem lekko rozklepywałem, ale nie zawsze było to szczelne
Re: hamulce
Sprawdzimy.........no a jeśli to bałach.......
[/quote]
Możesz je kupić w każdym sklepie z częściami do ciężarówek, mają symbol L-500, tylko patrz za polskimi bo takie same firmy CONTI kosztują chyba 60PLN/szt.

Możesz je kupić w każdym sklepie z częściami do ciężarówek, mają symbol L-500, tylko patrz za polskimi bo takie same firmy CONTI kosztują chyba 60PLN/szt.