Światełka
Moderator: Student
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
poniewaz priv nie przechodzi to pisze tu jeśli chcesz te uzywane garnki to śa oki wypiaskowane i gotowe do pryśniecia i pasuja napewno do tych wkładów co masz, to moge ci je poniedzieli wysłac za koszt przesyłki i pomocna dłoń jak bede w potrzebie, chyba że chcesz nówki to sie dowiem dopiero w poniedziałek jaka extra cene moge Ci zaproponowaćbeztroski pisze:Nie przejmuj się Marcin. Ja nie mam żadnych pretensji. Co do garnków, to poproszę cenę na priva.
a wot bezinteresowna samopomoc godna pochwalenia i nasladowaniamarcin-gaz pisze:beztroski pisze:Nie przejmuj się Marcin. Ja nie mam żadnych pretensji. Co do garnków, to poproszę cenę na priva.
poniewaz priv nie przechodzi to pisze tu jeśli chcesz te uzywane garnki to śa oki wypiaskowane i gotowe do pryśniecia i pasuja napewno do tych wkładów co masz, to moge ci je poniedzieli wysłac za koszt przesyłki i pomocna dłoń jak bede w potrzebie, chyba że chcesz nówki to sie dowiem dopiero w poniedziałek jaka extra cene moge Ci zaproponować

WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Do Beztroski:
Ponawiam oferte wysyłki garnków kompletnych z obejmami jedynie za koszt paczki, dzis robiłem pożądki i naprawde mi to zalega, nie chce na tym zarabiać, tymbardziej że brałeś oprawy wkłady odemnie.
Jak podasz namiar to wyślę Ci to w czwartek, jak nie to szukam chętnych na wypiaskowane kompletne garnki za wdzieczność i pomoc gdy bede ja w potrzebie

Ponawiam oferte wysyłki garnków kompletnych z obejmami jedynie za koszt paczki, dzis robiłem pożądki i naprawde mi to zalega, nie chce na tym zarabiać, tymbardziej że brałeś oprawy wkłady odemnie.
Jak podasz namiar to wyślę Ci to w czwartek, jak nie to szukam chętnych na wypiaskowane kompletne garnki za wdzieczność i pomoc gdy bede ja w potrzebie

- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
garnki juz dzis Ci wysłałem priorytetową paczkąbeztroski pisze:Przepraszam Marcin za brak odzewu, ale dopiero z Niemiec wróciłem. Garnki oczywiście biorę. Zaraz piszę na priva.
moze jutro a jak nie to w poniedziałek je masz
zero kosztów, wysłałem na mo koszt bo to paranoja paczka 7,50 a ty musiałbys po otrzymaniu paczki przekazem do mnie i wyszło by 14 zeta prawie - głupota

daj znac jak paczka dotrze
pozdrawiam