gaz laminat

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
keler

Post autor: keler » ndz lip 25, 2004 7:14 pm

Po 30.07 wraca do Warszawy niejaki student spróbuje go namówić na wynajęcie jakiś blach które są w składzie awaryjne. Natomiast gdyby temat wyszedł w zeszłym roku to niebyło problemu abym swojego pożyczył bo była zerwana cał farba i stał taki lekki srebżysty metalik, ale teraz już jest poskładany i nie zamieżam go rozkładać - ponownie, ale będe trzymał ręke na pulsie.
XJ 4.0 91r, lift 4" - już nie, HONDA TRX 650 RINCON
Zawsze gotów do pomocy

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » ndz lip 25, 2004 7:50 pm

To niech Piotr B zrobi najpierw dobrą maskę...zobaczymy
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl

Awatar użytkownika
marcin-gaz
Kontaktowanie:

Post autor: marcin-gaz » ndz lip 25, 2004 8:14 pm

Vandall 1 masz racje z pewnością, swojego nie oddam na wzór, ale przypomniałem sobie że niejaki Kuba autor chyba najładniejszej wtopy na Widawie, ma jeszcze drugiego Gaza który stoii i nie jeżdzi wogóle a drugi koles jego sąsiad ma w stodole prawie całego Gaza w częściach tylko że z przedłuzoną budą, więc kasta odpada do wzięcia ale gadałem z nim i jakies elementy udostepni.

Teraz poprosze o dokladniejsze info gdzie i w jakich terminach można to dostarczyc do Wawy do spróbuje zorganizowac transport. :)2

czekam na info. :)6
widze światełko w tunelu........ koniec remontu blisko :-)))))
www.bracia-gaz.neostrada.pl

Piotr B.
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Piotr B. » wt lip 27, 2004 7:17 pm

marcin-gaz pisze:Vandall 1 masz racje z pewnością, swojego nie oddam na wzór, ale przypomniałem sobie że niejaki Kuba autor chyba najładniejszej wtopy na Widawie, ma jeszcze drugiego Gaza który stoii i nie jeżdzi wogóle a drugi koles jego sąsiad ma w stodole prawie całego Gaza w częściach tylko że z przedłuzoną budą, więc kasta odpada do wzięcia ale gadałem z nim i jakies elementy udostepni.

Teraz poprosze o dokladniejsze info gdzie i w jakich terminach można to dostarczyc do Wawy do spróbuje zorganizowac transport. :)2

czekam na info. :)6
Sprawa ze mna wyglada tak: ogolnie oprocz tych laminatow zajmuje sie zyciowo innymi rzeczami a to jest troche takie hobby (poki co), wiec nie mam jakiegos komercyjnego parcia na pecherz.

Jestem w wawie caly czas wiec termin jest jak najbardziej do uzgodnienia. Miejsce docelowo - Warszawa- Wawer. Jak ktos chce mi zwiezc troche zlomu to nie ma problemu - miejsce na podworku jest :)

Co do form dzielonych - nie jest to jakas strasznie skomplikowana sprawa - natomiast jak wiadomo - czas czas i jeszcze raz czas i we wszekich cenach itp zawsze rozchodzi sie wlasnie o czas pracy.

Dla osob zainteresowanych, poniewaz nie czytam codziennie forum - najlepiej 502-223-885 - od poludnia mozna mnie lapac bo mam harmonogram pracy od 12tej do 3ciej w nocy najczesciej...

Piotr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”