Ja np. proszę o łądne zdjecia wszystkich tabliczek

Moderator: Student
Ja myślę ze ta część handlarzy śledzi forum tego typu .rafał29 pisze:no ja mysle ze bedzie fajna impreza , pewno stali handlarze co skupuja tego tony mysla ze kupia go za 8 tys ,gdyby tylko wiedzieli ze istnieje ciemna stona mocy w postaci forum..... bedą jaja, jade
Na pewno nie był to Motodemont.Kasza-k33 pisze:Jakieś 5-6 lat temu był równieź nowiutki Gazik z przebiegiem 1600 km w AMW w Gdyni, byłem na tym przetargu i kupił go Motodemont . Wtedy cena wywoławcza była 3000 tys. a osiągnął 20000 netto.
Ja pamiętam ,że był to motodemont, ale już trochę czasu upłynęło więc mogło coś ulecieć.piotr759 pisze:Rozmawiałem z jednym z właścicieli Motodemontu o tej licytacji. Wiem, że nie kupił tego Gaza i ze licytacja była ostra. Ale kto kupił ten samochód - nie wiem.
wieprzowina pisze:ktoś wie za ile poszedł
o ja......migaw pisze:Koledzy gazik poszedł za 32 tyś zl brutto
Wstaw szczególnie zdjęcie numeru ramy.Kasza-k33 pisze:Byłem dzisiaj na przetargu i oglądałem tego Gaza , pstryknąłem kilka fotek. Postaram się jutro wkleic.
Gazik miał nawet numer ramy orginalny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość