Chciał by zauwazyc że to sprzegło dziła na takiej zasadzie że korbą można kęcić silnikiem w prawo, a slinik może zakecić korbą w lewo, a właśnie w lewo się kreci jak sie ma szybki zapłon i za wolno kręci.MOC pisze:Kuszman pisze:Piepszysz pan panie MOC. Jak mi pizdło to tydzien później miałem jeszcze problemy z utrzymaniem piwa.
NIewiem w jaki sposób, ale mimo tego ze sprzęgło kłowe niby powinno to uniemozliwic to i tak korba potrafi czasem wykonac dziwne ruchy.
Niech sie N_G lepiej niebierze za korbe bo go zabije i bedzie na nas.
sam pan panie Kuszman pieprzysz, przy dobrym sprzegle klowym (dobre znaczy nie dotykane przez jakiegos mechanika pomyslowego dobromira) naprawde trzeba byc "szczesciarzem" zeby dostac korbaaczkolwiek nie napisalem ze sie to nie zdarza
Co do NG to jak chce sobie korbą odpalć to niech już zacznie na siłke uczęszczać bo w tym wieku, to jescze zawału z wysiłku dostanie.
Ja ma Gaz-a i żukowski silniczek więc nie weim z czego pausuje: żuk, uaz czy wszystko jedno??
@ MOC jak od uaza pasuje to sie zgłosze bo z warszawy mi najwygodniej bo bywam tam w tygodniu codzinnie